Érdekes duplaforduló vár a férfi NB I csapataira a kéthetes szünet után. A 11. fordulóból két meccset pénteken rendeznek, egyet vasárnap. Igen ám, de a hét utolsó napján lesz két találkozó a 12. körben is! Beharangozó!

DEBRECENI EAC – SÜMEGI RE
(December 3. péntek, 19 óra)

Rendezték a sorokat a közelmúltban, Sümegen, ezt mutatja a Nyíregyháza elleni sima győzelem is. A hajdúságiak ugyanakkor kulcsfontosságú meccset vesztettek Székesfehérváron. Mindez persze a kéthetes szünet előtt történt, kérdés, keleten vagy nyugaton tudták-e hasznosabban tölteni a meccsmentes időszakot. A hosszú utazás nyilván nyűgös lesz a vendégek számára, de a két együttes eddigi szereplése alapján úgy tűnik, a Sümeg számára kötelező a győzelem Debrecenben.

Tippünk: 1:3

SOLLIGHT-NYÍREGYHÁZI FRK – DÁGI KSE
(December 3. péntek, 19.30)

Télen, hóban-jégben-fagyban egy jó kis tétnélküli bajnoki este fél nyolctól, Nyíregyházán! Körülbelül ilyen lehet egy rémálom, Dágon! Igen ám, de hiába dőlt el, hogy a veretlenül listavezető Dág már feljutott az Extraligába, a szabolcsiaknak viszont ez már nem sikerülhet, a meccset le kell játszani. Bugyi József, a hazaiak játékos-edzője meglepetésre készül! „Remélhetőleg rendben lesznek a papírok, és pénteken bemutatkozhat új szerzeményünk, a debreceni Berkes Zoltán – mondta a tréner. – Ő nem ismeretlen a nyíregyházi röplabdakedvelők számára, hiszen Botos Ferenc edzősködése alatt játszott az együttesben. Itt végezte a főiskolát, és mivel nincs csapata, szívesen csatlakozik hozzánk. Debrecenben él, 28 éves, és több poszton is bevethető. Bízom benne, hogy erősítés lesz. Hasonló jó hír, hogy a Sollight Energia Kft. személyében névadó támogatóra leltünk, így a bajnokság végéig Sollight-Nyíregyházi FRK a csapat hivatalos neve. Nagyon bízom benne, hogy a két örömteli esemény pénteken este kiegészül egy harmadikkal, ami a Dág ellen megnyert három szett lesz!”

Tippünk: 2:3

SZOLNOKI RK-SI – CSEPEL
(December 5. vasárnap, 16 óra)

A forduló rangadóját vasárnap rendezik, amikor két párharcot már a következő körből is lebonyolítanak, de hagyjuk most a kavarást. A lényeg, hogy a Szolnok még mindig nem vesztette el esélyét az Extraligába való visszajutásra. Igaz, hogy nagyon úgy tűnik, ez a sansz immár csak matematikai, de köztudott, hogy a remény hal meg utoljára. A reménykedésnél azonban ezúttal most sokkal többet tehetnek a szolnokiak, ha legyőzik közvetlen riválisukat. Csepelen majdnem sikerült, de végül 3:2-re nyertek a fővárosiak. A hét közepén egyik csapat sem pihenhetett, a Szolnok a győri Széchenyi, a Csepel pedig a MAFC otthonában játszott Magyar Kupa-meccset. Egy biztos, nagy csata lesz! A hazaiaknak önbizalomra, a csepelieknek pontos, céltudatos játékra lesz szükségük.

Tippünk: 3:2

Címkék: beharangozó röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr172489607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása