Demeter György, és a nők...

 2012.08.31. 13:20

Jól halad a csapatépítés: egységes a társaság, és mindenki tudja, mi a célja a következő szezonban. Így összegezte az NB I-es kaposvári női csapat felkészülésének első 5 hetét Pálfy Marianna vezetőedző. A lányok közösségépítő programokon is részt vettek, és csütörtökön igazi meglepetésként a bajnok és Magyar Kupa-győztes Fino-Kaposvár nemzetközi hírű trénere, Demeter György vezényelte nekik a tréninget...

A kaposvári röplabdasport sikerkovácsa, Demeter György nem váltott klubot, de szívesen eleget tett a női együttes felkérésének. A nemzetközi hírű szakember a Fino férficsapatának tréningje előtt a lányoknak tartott edzést, és a kétórás közös munka beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

― Én kértem Gyuri bácsit, hogy tartson meg egy edzést ― árulta el Pálfy Marianna vezetőedző. ― Tapasztalt szakember, nagyon sok jó eredménye van, és egyértelmű, hogy tud újat mutatni a lányoknak és nekem is. Az volt a cél, hogy más szemszögből magyarázzon el dolgokat, mint ahogy én teszem.

Aki látta az edzést, megerősítheti, hogy megvalósultak az elképzelések.

― Természetesen más a női röplabda, mint a férfi: az uraknál az erő dominál, a hölgyeknél pedig a technika és a mozgékonyság kerül inkább előtérbe ― mondta az edzés után Demeter György. ― Egy sokra hivatott, fiatal, lelkes társasággal dolgozhattam együtt, és sikerült mindent a megbeszéltek szerint megvalósítani. A kaposvári női csapat munkáját és eredményeit eddig is figyelemmel kísértem, és így lesz ez ezután is.

A KNRC-Kaposvári Egyetem csapatának tagjai egyébként fokozatosan merültek bele a munkába, és minden héten volt egy-egy csapatösszetartó nap is. A lányok ezen a héten például az igali fürdőben is jártak.

― Én úgy érzem, elég jól összekovácsolódott a csapat, elégedett vagyok a lányok munkájával ― folytatta Pálfy Marianna. ― Nem kell amiatt rájuk szólni, hogy dolgozzanak rendesen, mert tudják, mit akarnak elérni a bajnokságban. Igazából minden évben új csapatot kell építeni. Visszatért Kondor Tímea és Csitári Virág, be kell építeni Szívós Ildikót. A lányok élvezik a munkát, és persze én is, úgyhogy lelkesen készülünk tovább.

A napokban eldőlt, hogy a kaposváriak szeptember 9-én részt vesznek a veszprémi felkészülési tornán, két héttel később pedig az ifjúsági-válogatott ellen játsszák első bajnoki mérkőzésüket Dömsödön.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: demeter kaposvár röplabda bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr504743855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanyialó 2012.09.01. 00:17:24

"Tapasztalt szakember, nagyon sok jó eredménye van, és egyértelmű, hogy tud újat mutatni a lányoknak és nekem is. Az volt a cél, hogy más szemszögből magyarázzon el dolgokat, mint ahogy én teszem."

Gyuri, Gyuri...áááááááááááá, dehogy. EZ egy sajtótájékoztató Kovi legújabb művéről,. (kiadó Luxx Videó)
süti beállítások módosítása