Elfogadta Jókay Zoltán lemondását a szövetség vezetése, amely Németh Lajost, a szakmai kollégium vezetőjét jelölte ki a női válogatott szövetségi kapitányának. A veterán tréner a szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőkön vezeti a nemzeti csapatot, segítője Hollósy László lesz.

Címkék: magyar magyarország válogatott németh röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr274728025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanyialó 2012.08.23. 18:19:04

:-)
Sanyialó 2012.08.21. 23:25:40
"Ottó nem mondott itt még le? Vagy csak a válogatott edzői székéről ugrott le? Majd Lalikirály beugrik, mint állás és fizetéshalmozó?"
Lassan csak beérnek a hírek :-)

röpipapa 2012.08.24. 08:56:23

Ha ló nincs szamár is jó A régi közmondások mindig beválnak Soha semmit nem nyert de próbálkozunk hátha egyszer bejön.Jó pénzért mindent.De lehet ha ezek a megélhetési emberek nélkül talán jobb lenne a röplabda ?

figyelmes8 2012.08.28. 18:59:43

Most sirjak vagy nevessek? Inkább vinnyogok: Volt már ilyen pár éve Gödöllön, és mi lett belölle...
Hollósyban egyedül csak a motiváltsága értékelhető.Egyébként hiába erőlködik, ő mindig csak egy nagyon pici ember marad.
És aki nem először, alátolja a sámlit, persze nem önzetlenül, Németh Lajos, na jobb lenne ha ő már tényleg leállna. Az jót tenne a magyar röplabdának.
Ez ilyen egyszerű: a pénz és karrier éhség nem elég, az önző magán érdek, és annak megvédésére kialakult klikkesedés további szilárdítása már undorító!
süti beállítások módosítása