A nyári pihenő után hétfőn munkába állt a Fino-Kaposvár férficsapata. A bajnok és Magyar Kupa-győztes somogyi együttes hazai környezetben készül a Közép-európai Liga szeptember végén rajtoló alapszakaszára.

Az együttesből két válogatott center távozott: Szabó Alpár a belga élvonalban szereplő WBC Waremme, Nagy József pedig Ausztriában, a szintén első osztályú SG Amstetten gárdájában folytatja pályafutását.

A klub két korábbi játékosa, Kovács I Zoltán és Csoma Krisztián viszont Kaposváron kezdi meg a munkát, és ha nem kap jó külföldi ajánlatot, akkor újra a bajnokcsapatot erősíti a folytatásban. Kovács a görög GC Lamia csapatában röplabdázott az elmúlt évadban, Csoma pedig a Kecskemét színeiben szerzett ezüstérmet a magyar bajnokságban és a kupában.

A somogyiak eddigi egyetlen új igazolása a Dunaferrből érkező 21 éves ütőjátékos, a bonyhádi Dávid Csanád. Demeter György vezetőedző a válogatott programjától függően alakítja ki a felkészülési mérkőzések menetrendjét.

(forrás: sonline.hu)

Címkék: nagy kaposvár szabó kovács röplabda csoma

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr214710647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olyan8 2012.08.13. 19:34:01

ezek szerint a Dunaferrt idén is szétkapták
Kecskemétre ment a Pádár és a Tóth Andris, Kaposvárra pedig a Dávid Csanád, három tuti alapember
Basszus ... pedig azt hittem, hogy idén a bronznál fényesebb érmet szerez Újváros
süti beállítások módosítása