Bár már szinte mindenki tud róla, de szerdán hivatalosan is bejelentették Szerbiában, hogy Milovits Júlia a szerb bajnok és kupagyőztes Crvena Zvezda csapatához igazolt.

A patinás klub, amely Európa legjobb játékosai közül rengeteget nevelt, egy plusz egyéves megállapodást kötött a magyar válogatott feladójával.

Ratko Pavlicsevics ― aki a Crvena Zvezda mellett a szerb válogatott edzője is ― elmondta, hogy az eddigi feladó, Bojana Radulovics Oroszországba távozásával szükségük volt egy minőségi játékosra ezen a poszton, amelyet a Vasas korábbi irányítójával oldottak meg.

A Bajnokok Ligájában is érdekelt csapat augusztusban kezdi meg a felkészülést, és nem kizárt, hogy Magyarországra is ellátogat, hiszen meghívása van a rangos békéscsabai nemzetközi tornára.

A hunvolley.blog értesülései szerint egyébként a kerek egész történet a következő: Sándor Renátát többször is látták Békéscsabán a szerbek. Elsődlegesen ő állt a figyelem középpontjában. Aztán felgyorsultak az események Radulovics távozásával, hiszen sürgősen feladóra is szüksége lett a belgrádi együttesnek. Az eredeti elképzelés a Sándor, Milovits duó átigazolása lett volna, de az ütőjátékos Ausztriába szerződése keresztülhúzta a számításokat. Milovits, és képviselői Szabadkán ültek le először a Zvezda menedzsmentjével, aztán viszonylag gyorsan sikerült dűlőre jutniuk a feleknek.

Címkék: szerb szerbia crvena zvezda milovits

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr454617799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sportfirkász 2012.06.28. 19:23:30

Gratulálok Julika, sok sikert!
süti beállítások módosítása