Péntektől vasárnapig a kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium sportcsarnoka ad otthont az Országos Ifjúsági Kupa döntőjének. A rangos viadalon a legjobb hat-hat magyar leány- és fiúcsapat száll harcba az 1. MCM-Diamant Kupért. A mezőnyben ott lesz a két kaposvári együttes is, a fiúk az aranyérem várományosainak számítanak.

A sikeres juniordöntő után két héttel újabb rangos utánpótlástornának adhat otthont a somogyi megyeszékhely. Az Országos Ifjúsági Kupa döntőjét a Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely SE rendezi, közösen a város két felvevő egyesületével, a Finóval és a BITT-tel. A lányok és a fiúk egyaránt eljutottak a döntőig, így várhatóan ismét teltház előtt vívják majd mérkőzéseiket a Táncsicsban. A remények szerint Kaposvár a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is jó házigazda lesz, a két somogyi résztvevő pedig hazai környezetben, a közönség támogatásával, szeretne eljutni a dobogóig. A Gergye Rolanddal felálló fiúcsapat ezúttal elsőszámú favoritnak számít, és a junior-bronzérem után most fényesebb éremre vágyik...

A lányok mezőnyében három fővárosi és három vidéki csapat kapott helyet, és a somogyiak ismét szeretnének bravúrosan teljesíteni. A program pénteken 14 órakor a csoportmérkőzésekkel indul, szombaton 10 órától a középdöntők és az elődöntők következnek, vasárnap fél 9-tól pedig a helyosztókkal zárul a küzdelem. A belépés ingyenes.

Leányok
Békéscsabai RSE
Kaposvári Röplabda Akadémia
TEVA-Gödöllői RC
TFSE-KRA
Újpesti TE
Vasas-Óbuda-Hofeka

Fiúk
Csepeli RC
Dunaferr SE
Kalo-Méh-Kecskeméti SE
Kaposvári Röplabda Akadémia
Szolnoki Főiskola RK-SI
Vegyész RC-Kazincbarcika

(forrás: kapos.hu)

Címkék: ifjúsági kaposvár röplabda utánpótlás oik

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr534554204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása