Ön kinél bankol?

 2012.05.23. 15:09

A Budapest Bank névadóként támogatja a békéscsabai női csapatot a következő idényben. Az előző szezon eredményes szereplése után újult erővel kezd neki a Békéscsabai RSE a 2012―2013-as évadnak. A sajtótájékoztatón ünnepélyes keretek között aláírták a partnerek a szponzori szerződést. Ezen kívül szó esett az Országos Serdülő Bajnokság békéscsabai döntőjéről, valamint az aktív pályafutását befejező 72-szeres válogatott Fésüs Erzsébet tiszteletére szervezett gálamérkőzésről is.

A Békéscsabai RSE történetének legjobb eredményét elérve bejutott a bajnokság legjobb négy csapata közé. A szezon értékeléséről, a távlati célokról, valamint az egyesület által szervezett rendezvényekről tartottak sajtótájékoztatót.

Kiss Tibor, Békéscsaba Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntőjében kiemelte, hogy a város büszke az egyesület eredményeire, amelyet más sportághoz képest jóval kisebb költségvetésből sikerült elérni. Reményét fejezte ki, hogy az országos szinten is méltán elismert békéscsabai utánpótlás továbbra is garancia lesz a felnőtt csapat eredményességére és ezáltal a BRSE továbbra is a békéscsabai sport zászlóshajója marad.

Baran Ádám, az egyesület elnöke beszámolt róla, hogy Békéscsaba rendezheti az Országos Serdülő Bajnokság döntőjét. Így az ország hat legjobb fiú- és leánycsapata érkezik május 25-27. között a városba, hogy három napon át küzdve eldöntsék, ki lesz a bajnok. Lassan egy évtizede szinte minden korosztályos döntőben képviselteti magát az egyesület, a csabai vendégszeretet, és a magas színvonalú szakmai munka elismerése, hogy az utóbbi években Békéscsaba rendre otthont adhatott korosztályos bajnoki fináléknak.

A vasárnap délutáni döntők után gálamérkőzést rendeznek, amellyel az egyesület az aktív sportolói pályafutását a szezon végeztével befejező Fésüs Erzsébet előtt szeretne tisztelegni. A 72-szeres válogatott, bajnok és Magyar Kupa-győztes, egykori év legjobb játékosa a nemzetközi porondon is szép karriert futott be, hiszen CEV Kupa harmadik helyezett, valamint olasz bajnoki ezüstérmes. A játékos Békéscsabáról indult, majd utolsó öt szezonját is itt játszotta, s jelentős szerepe volt abban, hogy a csabai röplabda ilyen magasságokba jutott.

A gálamérkőzésre, amelyen a Fésüs Erzsébet által meghívott All Star-csapat a BRSE-vel mérkőzik, elfogadta a meghívást az elmúlt húsz év legjobb magyar röplabdázóinak színe java. A kispadon olyan edzőlegendával, mint Kasziba István, tehát nem mindennapi sportcsemegének lehetnek részesei a kilátogatók.

Baran Ádám a szezon értékelése kapcsán elmondta, hogy az egyesület hatalmas utat járt be az elmúlt két évben. A kitűzött célok, miszerint összehangolt munkával, közös erővel, tiszta és átlátható viszonyok alapján folyjék a klub építése, beérett, hiszen a csapat történetének legjobb eredményét elérve a bajnokság legjobb négy együttese közé jutott, és rengeteg szurkolót állított maga mellé.

Az egyesült menedzsmentje gőzerővel dolgozik a háttérben, hogy a csapat a következő szezonban is megismételje sikeres szereplését, vagy esetleg túlszárnyalja azt. Ennek érdekében a sikercsapat gerincét sikerült együtt tartani, és előrehaladott tárgyalások folynak a kiszemeltekkel a keret megerősítéséről. A célok eléréséhez szükség van minden támogatóra és szurkolóra, hiszen a legmagasabb osztályban játszani és eredményeket elérni nagyszerű dolog, de ezért a kiváltságért jelentős erőfeszítések szükségesek.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy az egyesület névadó támogatói szerződést kötött az egyik legnagyobb hazai pénzintézettel, és Budapest Bank-Békéscsabai RSE néven fog szerepelni a 2012―2013-as szezonban.

― Példaértékű a klub évek óta tartó együttműködése a Budapest Bankkal, büszkék vagyunk rá, hogy a pénzintézet bizalma továbbra is töretlen a csapat iránt ― mondta Baran Ádám. ― Négy évvel ezelőtt, amikor az első szerződésünk feltételeit fogalmaztuk meg, csak reménykedtünk benne, hogy a BRSE rövid idő alatt élcsapattá válik. Békéscsaba Megyei Jogú Város mellett a banknak döntő szerepe van a stabil háttér megteremtésében, és az együttes kiemelkedő fejlődésében. A névadó támogatói szerződés aláírása jelentős lépés a felek közötti együttműködésben, a klub és ezáltal az egész magyar röplabda életében. Reméljük, hogy a mai nappal, az előző évet követően egy újabb, az eddiginél is sikeresebb fejezetet nyitottunk meg.

Lasetzky Frigyes a Budapest Bank békéscsabai Bankműveleti Központjának vezetője elmondta, hogy a pénzintézet vállalati filozófiájának alapja ― amely Békéscsabán is célkitűzésként szerepelt a kezdetektől ―, hogy a térség gazdasági életében betöltött szerepe mellett a társadalmi szerepvállalása révén is hozzájáruljon a helyi közösség fejlődéséhez.

― Ennek megfelelően nagy öröm számunkra, hogy az idei szezontól névadói lehetünk a Békéscsabai RSE csapatának, és reméljük, hogy támogatásunkkal további sikerekhez segítjük hozzá az együttest ― szögezte le a központvezető.

(forrás: brse.hu)

Címkék: békéscsaba röplabda brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr394539187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása