Véget ért az alapszakasz az olasz férfi A2 Ligában. A magyar játékosok közül a CheBanca Milanót erősítő Baróti Árpád, és a Carige Genovában játszó Mészáros Dömötör is ott lehet a rájátszásban!

A Sir Safety Perugia 70 ponttal megnyerte a harmincfordulós alapszakaszt, a magyarok csapatai közül a CheBanca Milano (Baróti) 54 ponttal a hetedik, a Carige Genova (Mészáros) 51 ponttal a nyolcadik, a Sidigas Altiparda (Németh Szabolcs, Dávid Zoltán) pedig 17 ponttal az utolsóelőtti, 15. helyen zárt. A legeredményesebb ütőjátékosok listáján az egész mezőnyt figyelembe véve Mészáros Dömötör az előkelő 11. helyen végzett. Az első éppen a csapattársa, a bolgár Bojan Jordanov.

A rájátszás első körében a Genova egy 3:2-es győzelmet és egy 3:2-es vereséget követően 3:0-ra nyert a Corigliano ellen, így továbbjutott. A második szakaszban a Molfettával találkozik, a Milano pedig a Gherardi SVI Cittá Di Castello ellen játszik, de a lebonyolítás furcsasága miatt mindkét párharcban egymeccses előnyből indul az ellenfél!

Az élvonalban ezúttal is a címvédő Trentino zárt az élen, 26 forduló után 70 ponttal, mindössze két vereséggel. Szabó Dávid együttese, a Sisley Belluno befutott negyediknek, Kaszap Tamás csapata, az Acqua Paradiso Monza Brianza pedig hetedik lett.

A lebonyolítás itt is változott a korábbiakhoz képest, az alapszakasz után négy csoportban folytatták a csapatok, de a magyarok egyik trióból sem jutottak tovább az elődöntőbe.

Címkék: olasz olaszország dávid légió milano mészáros németh röplabda légiós genova baráti altiparda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr724461788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása