Közeledik a női NB I rájátszásának utolsó szakasz. Ezúttal a csapatok már a végső helyezéseket döntik el. Az Albrecht-Miskolci VSC MISI az előző akadályt sikerrel vette, hiszen 2:1-es összesítéssel jutott tovább a TFSE-KRA ellen. A borsodiak a folytatásban az Újpest csapatával kerülnek szembe, a párharc tétje az ötödik hely!

Mivel az alapszakaszban az újpestiek a miskolciak előtt végeztek, ők lesznek a kedvezményezettek. Ez azt jelenti, hogy az első felvonásra a fővárosban kerül sor, a második mérkőzést Miskolcon játsszák a felek, és amennyiben ezeken nem születik döntés, akkor a harmadik találkozónak is a Megyeri úti csarnok ad otthont.

Az MVSC folyamatos edzésekkel készül a sorsdöntő csatára, de hogy ne legyen nagyon monoton a gyakorlás, vasárnap három csapat részvételével tornát rendez Miskolcon.

― Támogatónk, Albrecht József segítségével hozzuk tető alá a rendezvényt ― adott tájékoztatást Toma Sándor, az MVSC edzője. ― Természetes, hogy a szürke hétköznapokon is rendkívül szorgalmasan dolgoztak a lányok, de már nagyon hiányoznak a mérkőzések. Az elvégzett munkát, annak az eredményét ugyanis ezeken lehet lemérni. Az Albrecht Húsvéti Tornára meghívtuk a Vasast és a Békéscsabát. Mindkét együttes elfogadta a meghívást, így vasárnap jó csapatokat és remek mérkőzéseket láthatnak majd a Csokonai utcai csarnokba kilátogató szurkolók.

Toma Sándor azt is elmondta, hogy elkészült a torna pontos forgatókönyve, amely ide kattintva megtekinthető.

― Számunkra fontos a torna, hiszen egy hét múlva, április 21-én, szombaton megkezdődik a rájátszás utolsó fázisa ― mondta Toma. ― Most jó csapatokkal szemben mérhetjük le, milyen állapotban vagyunk, és hol szorít a cipő, miben kell javulni.

(forrás: minap.hu)

Címkék: miskolc röplabda mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr604386920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása