Első alkalommal nyert a Ganz

 2012.04.05. 08:47

A Városi Szabadidősport Szövetség és a Városi Diáksport Bizottság által immár tizenötödik alkalommal kiírt zalaegerszegi középiskolai vegyes röplabda-bajnokságot első alkalommal nyerte a Ganz-Munkácsy csapata.

A viadalon a megyeszékhely öt iskolájának hat csapata mérte össze erejét őszi-tavaszi rendszerben, oda-visszavágós formában. Érdekesség, hogy a Kölcsey-gimnázium csapata a bajnokság legnagyobb részében női játékosokkal állt fel, de így is a második helyen végzett. A dobogós helyek szoros csatában csak az utolsó fordulóban dőltek el.

A zalaegerszegi városi bajnokság végeredménye
1. Ganz-Munkácsy SZKI (Tar Bianka, Németh Adrienn, Göncz Viktória, Ciles Dzsenifer, Kiss Gergely, Varga Miklós, Palkovics Dániel, Kámán László, Vappel Ruben. Testnevelő: Horváth József)
2. Kölcsey-gimnázium
3. Csány SZKI
4. Zrínyi-gimnázium
5. Mindszenty I.
6. Mindszenty II.

(forrás: Zalai Hírlap)

Címkék: röplabda zalaegerszeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr364364782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása