A szezon utolsó párharcára készül a Sümegi RE a férfibajnokságban. A bakonyiak a Debrecennel játszanak vasárnap délután a kilencedik helyért. A nőknél a Veszprém szintén vasárnap lép pályára, a Tatabánya otthonában.

Hosszú szünet után a kilencedik helyért folytatódik a Sümeg számára az NB I rájátszása. A tét a Nyíregyháza kizárása miatt nem a bennmaradás, feltehetően mindenki elindulhat az élvonal következő kiírásában, mert így is nagyon kevés a csapat.

― A mérkőzésmentes időszakot próbáltuk hasznosan eltölteni ― mondta Gőczi István, a Sümeg edzője. ― Sokat gyakoroltunk, és edzőmérkőzést is játszottunk. Az bizonyos, hogy betegség miatt nem számíthatok Németh Ervinre, míg anyagi nehézségek miatt marad távol Cziczó Gábor és Puspán Balázs is. Így a helyi fiatalokra kell támaszkodnom. Ennek ellenére bízom benne, hogy a tehetséges sümegi fiatalokkal is képesek vagyunk megnyerni ezt a párharcot.

A nőknél a VESC nem várt vereséget szenvedett hazai pályán a Budai XI SE-től.

― Ellenfelünk biztos alapjátékot hozott, keveset hibázott, míg rólunk ugyanezt nem tudom elmondani, rengeteg ki nem kényszerített bakit követtünk el ― elemezte a találkozót Katona Péter, a Veszprém edzője. ― Csak akkor ment a játék, amikor jól nyitottunk, és fegyelmezetten, a taktikát betartva röplabdáztunk. Tatabányán csakis a győzelmet tartom elfogadhatónak, hiszen a vereség esetén nem biztos, hogy el tudjuk kerülni az osztályozót. Remélem, ezt mindenki átérzi, és ennek szellemében küzd majd.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság veszprém röplabda nb1 sümeg rájátszás vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr984337138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása