Bár csak amatőr csapatok vettek részt rajta, így is örömteli: a közelmúltban hosszú évek kihagyása után először rendeztek női röplabdatornát Zalaegerszegen!

A Zalaegerszegi Városi Szabadidősport Szövetség Röplabda Bizottsága által koordinált viadalon a ZTE röplabdaszakosztályában sportoló hölgyek mellett helyi középiskolások, valamint egy kedvtelésből röplabdázó női társaság (Angyalok) fogadták el a szervezők meghívását. A körmérkőzéses formában lebonyolított erőpróbán a Zrínyi Gimnázium csapata örülhetett a győzelemnek. A további sorrend: ZTE, Páterdombi Szakközépiskola, Angyalok.

A győztes csapat tagjai: Bocskor Petra, Farsang Luca, Molnár Martina, Papp Viktória, Papp Zsófia, Vaski Violetta, Vass Luca. Felkészítők: Molnárné Czigány Judit és Novákné Bosits Csilla

(forrás: Zalai Hírlap)

Címkék: röplabda zalaegerszeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr754093874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása