2013 májusáig szóló szerződést kötött Szombathelyi Szandrával a Békéscsabai RSE. A játékos a szezont a Budapest SE csapatában kezdte, azonban idény közben szabadon igazolhatóvá vált. Így került a viharsarki együttes látókörébe, amelynek Pallag Ágnes sérülése miatt mindenképpen erősítésre volt szüksége ütőposzton.

A 22 éves nyitásfogadó-ütő, hosszabb távon tervez Békéscsabán, hiszen felsőoktatásbeli tanulmányait is a Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár-és Egészségtudományi Karán kívánja folytatni. A játékos elmondta, vonzónak találta azt a jövőképet, amelyet a békéscsabai klub vezetői felvázoltak számára.

― Örömömre szolgál, hogy egy nyugodt, stabil hátterű csapathoz kerültem, ahol biztosított szakmai fejlődésem, valamint felsőoktatásbeli tanulmányaimat is össze tudom egyeztetni az élsporttal ― mondta az angyalföldi nevelésű Szombathelyi Szandra.

Baran Ádám, a békéscsabai klub elnöke elmondta, hogy szeretnék folytatni a klub szisztematikus építését, ebbe a képbe optimálisan illett bele új játékosuk.

― Egyesületünk hosszabb távon gondolkozik, hiszen a jelenlegi keret kulcsjátékosaival is előrehaladott tárgyalásokat folytatunk, ezáltal biztosítottnak látszik, hogy a csapat a továbbiakban is markáns szereplője lesz a magyar bajnokságnak.

Szombathelyi Szandra az Újpest elleni negyeddöntő-mérkőzéseken már pályára léphet a viharsarki együttes színeiben!

(forrás: brse.hu)

Címkék: békéscsaba röplabda szombathelyi brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr834079370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása