Hová tűnt Nagy József?

 2012.02.08. 22:59

A szövetség a közelmúltban ünnepélyes keretek között díjazta a tavalyi esztendő legjobb terem- és strandröplabdázóit. A Kaposvár centere, Nagy József különdíjat kapott, de a rendezvényre elfelejtették meghívni. Persze, nem ő volt az egyetlen hiányzó...

Népes küldöttség utazott Kaposvárról Budapestre január 27-én, pénteken, hiszen például Geiger András, Gergye Roland és Vajda Tamás is a díjazottak között volt. Bár az összes díjazott közül csak a Gergye, Vajda strandröplabda-páros sikerét nem lihegte túl honlapján a szövetség, a fiúk ezt sérelmezték is... De mi a helyzet Nagy Józseffel? Miért maradt a somogyi megyeszékhelyen? A gála ugye péntek este volt, és a szövetség honlapjára csütörtök este került fel a vele készült interjú, de a hunvolley.blog információi szerint a klub semmiféle értesítést nem kapott sportolója elismeréséről.

A többiek persze kérdezték, hogy velük tart-e Budapestre, de ő azt válaszolta, mivel nem hívták meg, ezért nem megy. A díjátadáson azt sikerült mondani: „Sajnos Nagy József sem lehet közöttünk...” Ez egyrészt igaz, de nem azért maradt távol, mert nem volt kedve vagy lehetősége részt venni a gálán, hanem mert elfelejtették meghívni! Pedig talán megérdemelte volna, hogy megtapsolják, hogy ott legyen, hogy egy picit ünnepeljék.

Volt egy másik hiányzója is az estének, méghozzá a szövetség egyik vezetője! Szerencsére nem volt beteg, legalábbis délután, a Héraklész-gálán ott volt, ami állami rendezvény, de a munkaadója bulijára már nem ért oda...

Címkék: nagy kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr244080142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása