A Magyar Kupa négyes döntőjére való eredményes felkészülés jegyében két nemzetközi edzőmérkőzést is játszik a Fino-Kaposvár férficsapata az előttünk álló napokban a Városi Sportcsarnokban. A szlovén Muraszombat elleni találkozó szerdán 19 órakor kezdődik, a horvát Eszék pedig jövő kedden vendégszerepel a somogyi megyeszékhelyen, 18 óra 30 perctől.

A belépés mindkét találkozóra ingyenes. Demeter György edző tanítványai történetük 15. Magyar Kupa elsőségét szeretnék megszerezni: a fővárosi torna elődöntőjében február 17-én, pénteken a Csepel lesz az ellenfél, a másik ágon a Kecskemét és a Dunaferr csatázik majd a továbbjutásért. A döntőt február 19-én, vasárnap 19 órától rendezik.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr384075009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása