A sérülések miatt meglehetősen tartalékos összeállításban játszó Asystel Novara hazai pályán 3:2-re nyert a Bergamo ellen az olasz női bajnokság, az A1 Liga alapszakaszának 16. fordulójában. Horváth Dóra együttese így megelőzte riválisát a táblázaton, és immár a három büntetőpont ellenére már a negyedik helyen áll!

A történt persze úgy teljes, hogyha hangsúlyozzuk, a mezőny legeredményesebbje ezúttal is a magyar játékos volt! 22 pontot ütött (47%), nyitott három ászértékűt, és egyszer blokkolt pontot érően, tehát végül 26 ponttal zárt, +14-es mutatóval, ami szintén toronymagasan a legjobb a mezőnyben! Ami a támadásokat illeti, szintén jelzésértékű adat, hogy a Novara játékosai közül Horváth kapta a legtöbb labdát (47) a hálónál!

A Novara játékosai közül Vigano nem játszott, mert kiment a térde, helyette Barcellini volt azon az ütőhelyen kezdő. Barunnak a műtött térde fáj, de összedrótozták, a liberó Sansonnának szintén a térdét kezelik, de hatalmasat játszott! Veljkovicsnak, a szerb centernek a keze volt bekötve, de nagyon... A meccs előtti sajtótájékoztatón mindhármukat sérülteknek könyvelték el. A csapat a jövő héten a Pesaro ellen játszik.

A meccs statisztikája és fotógalériája ide kattintva megtekinthető!

Az alapszakasz tabellája ide kattintva megtekinthető!

Címkék: olasz olaszország légió röplabda légiós bergamo novara horváth dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr54069535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása