Újabb öt behavazott meccs!

 2012.02.04. 06:56

A hunvolley.blog értesülései szerint a hóhelyzet miatt elmarad a szombati Vasi Sportakadémia ― Kalocsai SE női mérkőzés az NB II Nyugati-csoportjában, az alapszakasz 14. fordulójában. Elmarad a Széchenyi ESE-Győr ― Somogyjádi RSzSE meccs a férfi NB II alapszakaszának 14. fordulójában. A Tiszavasvári SE — Honvéd Zrínyi SE női NB II-es meccset is elhalasztják! Ugyancsak elmarad a Szolnoki Főiskola RK-SI ― Dunaferr SE férfimeccs az NB I alapszakaszának 21. fordulójában. Utóbbi találkozót jövő pénteken, 18 órától pótolják! Nem lesz Csepel — Vegyész RC-Kazincbarcika meccs sem, amelyet eredetileg szombaton játszottak volna az NB I alapszakaszának 21. fordulójában, de a borsodiak nem indulnak útnak.

Mint arról pénteken már beszámoltunk, a hóhelyzet miatt elmarad a korábban szombatra halasztott Pécsi TE-PEAC MSB ― Kunhegyes ESE férfimérkőzés az NB II alapszakaszának 9. fordulójából. Ugyanebből az okból a Vasas lemondta a szombati, Vukovár elleni, idegenbeli Közép-európai Liga-mérkőzést, mert a horvát hatóságok korlátozták az országba bemenő forgalmat.

Címkék: bajnokság röplabda nb1 nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr444063395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása