Románia déli részén tomboló hóvihar miatt el kellett halasztani a marosvásárhelyi CSU Medicina női csapatának szombati mérkőzését. A listavezető Stiinta Bacau elleni rangadóra a vasárnapi időpontot nem fogadták el a vásárhelyiek.

Luka Valeriján edző csapata a Dinamo Bucuresti ellen kivívott győzelme után az éllovas Bákóhoz utazott volna, a moldvai csapat azonban szerdától Constantában rekedt a Dobrudzsában dühöngő hóvihar miatt, így nem tudott visszaérni időben, hogy fogadhassa a marosvásárhelyieket. Eredetileg a találkozó vasárnapra halasztásáról született döntés, azonban a marosvásárhelyiek kérésére a mérkőzést meghatározatlan időre elhalasztották, miután a CSU Medicinának, amely szerdán, február 1-jén Chellenge Kupa-találkozót játszik Ankarában, nem felelt meg az egynapos halasztás.

A Stiinta Bacau eddig egyetlen vereséget szenvedett, éppen Marosvásárhelyen, s a CSU Medicina elleni találkozó a forduló rangadójának számított volna az első és harmadik helyen álló együttesek között.

(forrás: szekelyhon.ro)

Címkék: románia román marosvásárhely röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr463964599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása