A szlovákiai Komárnóban léptek pályára a Felsővárosi-Masita FRKE utánpótláskorú röplabdázói. A székesfehérvári gyerekek a házigazdákon kívül a Zsolnával és a Myjavával mérkőztek meg.

A székesfehérvári Felsővárosi-Masita FRKE röplabdás palántái három mérkőzést játszottak északi szomszédságunkban, és valamennyit 2:0-ra elveszítették a két évvel idősebb ellenfelekkel szemben. Nagy Róbert edző szerint azonban az eredményeknél fontosabb volt, hogy értékes szakmai tapasztalatokat gyűjthettek a szlovák röplabda-utánpótlás aktív szereplőitől.

― Ez a torna lehetőséget adott arra, hogy megnézzük a szlovák utánpótlás-nevelésben zajló szakmai munkát, és megismerkedjünk újabb csapatokkal ― mondta Nagy Róbert. ― Az eredményekből megmutatkozik, hogy a kilencvennyolcas korosztály nekünk még erős. A mi csapatunk nagy része kétezres születésűekből állt. Szinte nyitásokkal megvertek minket. Összességében mégis hasznosnak érzem ezt a túrát.

A torna végeredménye: 1. Myjava, 2. Zsolna, 3. Komárno, 4. Felsővárosi

(forrás: fehervarvolley.hu)

Címkék: szlovákia székesfehérvár komárom gyermek szlovák fehérvár utánpótlás komárno

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr73741606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása