Nagyon közel volt a pécsi csoda

 2012.01.19. 21:00

A várakozásoknak megfelelően óriási csatát hozott a másodosztályú Pécs, és a NB I-es Csepel meccse a férfi Magyar Kupa negyeddöntőjében. Végül a vendég fővárosiak győztek 3:2-re, így bejutottak a négyes döntőbe, amelynek immár teljes a mezőnye!

Magyar Kupa, férfiak, negyeddöntő
Pécsi TE-PEAC MSB ― Csepeli RC 2:3 (21, ―13, 14, ―23, ―12)

A férfi és a női Magyar Kupa négyes döntőjét február 17-19. a Fáy utcai Vasas-csarnokban rendezik.

Az elődöntők párosítását később sorsolják, méghozzá a nőknél úgy, hogy a bajnokság rájátszásába automatikusan az első helyen bekapcsolódó Vasast, valamint a bajnoki alapszakasz végén előkelőbb helyen végző csapatot (BSE vagy Gödöllő) kiemelik, és hozzájuk sorsolják a harmadik élvonalbelit (Gödöllő vagy BSE), illetve a Nyíregyházát. A férfiaknál egyszerűbb a helyzet, hiszen a Kaposvárhoz és a Kecskeméthez sorsolják majd a Dunaferrt, illetve a Csepelt.

Címkék: pécs csepel röplabda magyar kupa pte peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr13591452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása