Egy-két kivételtől eltekintve szerencséjük van az élmezőny csapatainak a duplaforduló vasárnapi adagjával, hiszen a női NB I alapszakaszának 18. fordulójában több papírforma-párosítás is található. Az egyik legjobbját nélkülözni kénytelen Békéscsabának nyűgös lehet az újabb hosszú utazás, és a TF elleni meccs, de a mély hullámvölgyben lévő Veszprémnek is vigyáznia kell a Palota otthonában... Előzetes!

NB I, nők, alapszakasz, 18. forduló

TATABÁNYAI VOLÁN SE ― SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI

(január 15. vasárnap, 11 óra)
Más úton jár a két csapat, eltérőek a célok, hiszen a Volán a kiesés ellen küzd, a Szolnok viszont stabil tagja a felsőháznak. Fix kettes! Egyedül a korai kelés és az utazás miatt lehet gondja a vendégcsapatnak...

Tippünk 1:3

PALOTA RSC ― VESZPRÉMI EGYETEMI SC

(január 15. vasárnap, 11 óra)
Itt a nagy lehetőség a Palota előtt! Amolyan most vagy soha meccs lesz ez a fővárosiak számára, hiszen hol szerezzék meg első sikerüket, ha nem otthon, és ki ellen, ha nem a rendkívül rossz passzban lévő VESC ellen! A bakonyiak maguk sem tudják, miért nem megy nekik, pedig játékosállományuk erőssége alapján reálisan az ötödik-hatodik hely környékén kellene állniuk, ehelyett jelenleg tízedikek, és a kiesésre kell gondolniuk... A fővárosiaknak nagy a lemaradásuk, amelyet mindenképpen el kellene kezdeniük ledolgozni még az alapszakaszban, hogy bent tudjanak maradni az élvonalban. A Veszprém hagyományosan nem nyerni jár aktuális riválisához, legutóbb talán 2008 novemberében, még Fehér Tibor irányításával tudott győzni Palotán.

Tippünk 3:1

TFSE-KRA ― BÉKÉSCSABAI RSE

(január 15. vasárnap, 17 óra)
Tovább erősített a TF, már a többször visszavonult Várhegyi Anikó is ott játszik. A viharsarkiak nem csak a sok meccs, de a sok utazás miatt is kényelmetlen erőltetett menetben vannak, a Gödöllőtől hazai pályán váratlan, nullapontos vereséget szenvedtek, de nem tudjuk elképzelni, hogy megbotlanának a TF-en. Még a sérült Pallag Ágnes nélkül sem!

Tippünk 1:3

TEVA-GÖDÖLLŐI RC ― ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI

(január 15. vasárnap, 17 óra)
Edzés nélkül nem megy... A miskolciak nem igazán gyakoroltak együtt ezen a héten, odahaza ki is kaptak az Újpesttől. A Gödöllőnek nagyon megy, nagy lendülettel száguld a csapat, hol van már a borsodi megyeszékhelyen elszenvedett vereség?! Hazai környezetben kötelező feladat a visszavágás!

Tippünk 3:0

ÚJPESTI TE ― BITT KNRC-KAPOSVÁRI EGYETEM

(január 15. vasárnap, 17 óra)
Az élvonal egyik legszimpatikusabb, legügyesebb csapata Budapestre látogat, de a papírforma a mezőny egyik legrutinosabb együttesének egyértelmű sikerét ígéri! Az újpestiek a Miskolc otthonában bizonyították, hogy fáradtság ide, sorozatterhelés oda, nem szabad leírni őket!

Tippünk 3:0

BUDAPEST SE-FKF ZRT. ― BUDAI XI SE

(január 15. vasárnap, 17 óra)
A tisztes helytállás lehet az egyébként jó formában lévő, az elmúlt négy bajnoki meccsén tíz pontot szerző Budai célja a bajnok otthonában. Országos egyes, vitán felül.

Tippünk 3:0

Az alapszakasz állása 17 forduló után
1. Budapest SE 44 pont
2. Gödöllő 42 pont
3. Békéscsaba 41 pont
4. Miskolc 35 pont
5. Újpest 32 pont
6. Szolnok 28 pont
7. Kaposvár 25 pont
8. TFSE-KRA 23 pont
9. Budai XI SE 16 pont (22:38)
10. Veszprém 16 pont (24:42)
11. Tatabánya 3 pont
12. Palota 1 pont

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr123544684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása