Az év végi pihenő után kedden újra munkába állt a bajnokcsapat. A Fino-Kaposvár férfi röplabdázói vasárnap már bajnoki mérkőzést vívnak a Dággal, így hamar fel kell venniük a megszokott fordulatszámot.

― Semmi különös nem történt az elmúlt napokban, szerencsére minden rendben van ― mondta Demeter György vezetőedző. ― A pénteki óévbúcsúztató tekegála után pihenőt kaptak a fiúk, kedden pedig teljes kerettel kezdtük el újra a munkát. Ezen a héten felváltva edzünk naponta egyet, illetve kettőt a vasárnapi bajnoki mérkőzésig. Mindenki egészséges, sérülés és betegség sem nehezíti a dolgunkat. Örömmel láttam, hogy az év végi ünnepek után senkin sincs súlyfelesleg, és a három juniorválogatott játékosunk is jó állapotban tért vissza hozzánk. Nekik inkább lelkileg kell helyrerázódniuk, mert a kecskeméti nemzetközi tornán mindössze egy szettet nyertek a magyar csapat tagjaként.

A Fino-Kaposvár vasárnap 12 órakor játssza idei első bajnoki mérkőzését, méghozzá a négy közé jutásra pályázó Dági KSE ellen.

― Komolyan készülünk a Dág ellen, mert egy rutinos csapat látogat hozzánk ― folytatta a Mester. ― Ha nem összpontosítunk százszázalékosan, könnyen meglepetés érhet bennünket. A felnőtt mérkőzést játsszuk le először, és utána következnek a juniorok, a dágiak ugyanis nem mentek bele abba, hogy felcseréljük a két meccset. Emiatt maradt a déli kezdés... Természetesen szeretnénk folytatni az ősszel megkezdett jó sorozatunkat, vagyis megőriznénk veretlenségünket az alapszakasz folytatásában is.

A januári program elég sűrű lesz, összesen öt bajnoki találkozó és egy Magyar Kupa-mérkőzés vár a somogyi társaságra. Ez utóbbi összecsapást, amelyen a legjobb négy közé jutás lesz a tét, január 17-én 18 óra 20 perctől játsszák a fővárosban a MAFC-Vásárhelyi DSK ellen.

(forrás: kaposvarvolley.hu)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1 dág

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr413518400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása