Kilenc mérkőzés után az utolsó helyen áll a női NB II Keleti-csoportjában a VIKSZ-Agria RC-Eger. A hevesiek legközelebb a Szeged csapatát fogadják, január 15-én.

― A nyári időszakban ilyen-olyan okok miatt a komplett kezdősor távozott, a tavalyi csapatból szinte csak Róth Imola maradt hírmondónak ― mondta Gáspárdy György, az egri klub ügyvezetője. ― A jelenlegi csapatot jobbára serdülő- és juniorkorú játékosok alkotják, akiknek még időre van szükségük, hogy beleerősödjenek a mezőnybe. Ez az év vélhetően erre megy rá, bár nem tettünk le arról, hogy feljebb zárkózzunk a tabellán. Kilenc mérkőzés van hátra a bajnokságból, három az alapszakaszból, hat a rájátszásból, igyekszünk kihozni ezekből a maximumot.

Az egriek számára az ünnepek alatt sincs leállás. Január 7-én az egri Neumann Szakközépiskolában rendezik az Országos Ifjúsági Kupa (OIK) elődöntőjének első tornáját, ahol a házigazda Agria RC-EVSI a Békéscsabai RSE és az Újpesti TE együttesével találkozik. Egy nappal a következő NB II-es bajnoki találkozót megelőzően, január 14-én Szegeden, az Országos Serdülő Bajnokság (OSB) középdöntőjében lesznek érdekeltek az egriek.

NB II, nők, Keleti-csoport,
az alapszakasz állása
1. Nyíregyháza 21 pont (8 mérkőzés)
2. Honvéd Zrínyi 19 pont (9 mérkőzés)
3. Jászberény 15 pont (9 mérkőzés)
4. Szeged 14 pont (8 mérkőzés)
5. Hajdúböszörmény 9 pont (9 mérkőzés)
6. Tiszavasvári 6 pont (8 mérkőzés)
7. Eger 6 pont (9 mérkőzés)

(forrás: heol.hu)

Címkék: eger agria röplabda nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr913511281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása