Kaja, pia, olimpia?!

 2011.12.29. 15:53

Ez a szövetségi is vezetés is eljutott a mélypontra: a kluboktól kérnek anyagi hozzájárulást! Miközben a magyar röplabdasport egyre aggasztóbb állapotban van, az egyesületek hónapról-hónapra pusztulnak, sok helyen már arra sincs pénz, hogy éhen haljanak, az MRSZ az európai vezetőséggel bálozik, és ehhez a tagszervezetek anyagi hozzájárulását kéri!

Levelet küldött a szövetség a kluboknak december 20-án! Nézzünk néhány izgalmas részletet!

Tisztelt Egyesületi Vezetők!

A Magyar Röplabda Szövetség 2012. január 26-29. között Budapesten látja vendégül a CEV legfelső vezetését. Fontos és kiemelt esemény ez a magyar röplabda számára, hiszen ilyen rangos konferenciának még nem adhatott otthont hazánk. A BOA Meeting kitűnő alkalmat szolgáltat arra, hogy megmutassuk az európai országok röplabdás vezetőinek, hazánkban is fontos a röplabdasport, sokat dolgozunk érte, komoly összefogással, és ehhez komoly állami segítséget is kaphatunk a jövőben. Ezt az alkalmat kihasználva szeretnénk megrendezni az MRSZ Díjátadó Gáláját és a Röplabda Bált, melynek keretében átadásra kerülnek a 2011-es Év sportolói díjak. A bálon részt vesz a CEV Board elnöksége valamint magas rangú állami sportvezetők.
 
A bál megrendezéséhez 200.000 Ft-os hozzájárulást kérünk az egyesületektől, melyért cserébe 1 db 10 fős kiemelt asztalt biztosítunk az egyesület vendégei számára. A 200.000 Ft tartalmazza a svédasztalos vacsorát és a korlátlan italfogyasztást 10 fő részére.
 
Szeretnénk, ha a bálra elhoznánk támogatóikat, vezetőiket is, akik sokat tesznek sportágunkért. A meghívók korlátozott számban állnak rendelkezésre az első 15 egyesület jelentkezését tudjuk elfogadni. A meghívókat a részvételi díj megfizetését követően postázzuk egyesületük részére.

Eddig az idézet... Lehet, hogy én vagyok nagyon földhöz ragadt, elfogadom, de továbbra is úgy vélem, hogy ameddig a klubok azt a kevéske meglévő pénzüket horribilis összegű nevezési díjakba, illetve utazási-, terembérleti-, játékvezetői költségekbe, büntetési tételekbe, és egyéb kötelező tételekbe kénytelenek ölni, addig nem tehetik meg, hogy ekkora luxusra költsenek...

A meghívó egyébként ide kattintva megtekinthető!

Címkék: bál röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr143504492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása