Piccinini, boom in Polonia

 2011.12.23. 09:55

Ahogy arról a közelmúltban beszámoltunk, Francesca Piccinini szerepel az olasz Playboy legfrissebb számának címlapján. Erről az ofsajd.onet.pl honlap is hírt adott, amely ettől villámgyorsan a hatodik helyre ugrott a látogatottsági adatok ranglistáján, Lengyelországban.

A volleyball.it honlap forgalma is ugrásszerűen nőtt, a heti átlag 19 ezerről 58 ezerre!

Piccinini még mindig a Bergamo vezéralakja, emblematikus figurája, de a pályán talán már nem tudja úgy hozni magát, mint régen. A novemberben, Japánban rendezett Világkupára fáradtságra hivatkozva nem utazott el. Ennek ellenére továbbra is hozza a pályán kívül a röplabda népszerűsítését. Nem törtek felette pálcát, amiért lemondta átmenetileg a válogatottságot, hanem más módon használják fel az ismertségét, a népszerűségét és a játékos-múltját. Valószínűleg Londonban, az olimpián ismét ott lesz az olasz válogatottban.

Erre mondják, hogy a sportág arca...

A Bergamónál egyébként nagyon értenek a reklámhoz, a népszerűsítéshez, és kiváló ötletekből sincs hiány! A 2012-es csapatnaptár is nagyon érdekes, mindegyik játékos színésznőnek maszkírozva szerepel benne, az adott hónapban egy-egy film moziplakáton!

Címkék: olasz olaszország röplabda piccinini

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr703490236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása