A hunvolley.blog biztos forrásból úgy értesült, hogy ismét Magyarországon, korábbi sikerei színhelyén, a Vegyész RC-Kazincbarcika csapatában röplabdázik Szalai Szabolcs! A 29 éves, kunhegyesi születésű és nevelésű játékos az osztrák SG Amstetten csapatából távozott.

Korábban Szolnokon, Nyíregyházán, Lettországban (SK Riga), Csehországban (VK Ferram Opava), Németországban (Moerser SC), Törökországban (Tokat Belediye Plevne), Romániában (CVM Tomis Constanta) és Katarban is röplabdázott, most azonban visszatért a borsodiakhoz, és a Dág elleni, szerdai Magyar Kupa-visszavágón már pályára is léphet, hiszen minden papírja rendben van. A főattrakció nyilván nem a hétközi meccs lesz számára ― hiszen a Vegyész hazai pályán 3:0-ra megnyerte a kupapárharc első meccsét ―, hanem a szombati, Kaposvár elleni bajnoki rangadó!

Címkék: röplabda kazincbarcika szalai vegyész

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr383459757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pancake00 2011.12.13. 16:13:34

Kíváncsi vagyok itthon mekkora lesz a fizetése
süti beállítások módosítása