Röplabdás Mikulás Kaposváron

 2011.12.06. 19:54

A röplabda-utánpótlás tagjaihoz is megérkezett a Mikulás december 6-án a somogyi megyeszékhelyen. A Fino-Kaposvár SE, a Kaposvári Röplabda Akadémia, és az 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. jóvoltából a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola gyermek- és mini-korú játékosai kaptak ajándékot a két helyi NB I-es felnőtt csapat tagjaitól. 

A jövő reménységeit edzés, illetve mérkőzés közben lepték meg a jelen legjobbjai ünnepi díszbe öltöztetett süvegcukorral, valamint szaloncukorral, és az egészséges életmód jegyében mindenki kapott egy liter tejet is. A sportiskolások egyik gyermek csapata éppen megyebajnoki találkozóra készült a Táncsics Mihály Gimnázium sportcsarnokában, amikor megérkezett az öttagú különítmény. A Fino-Kaposvár bajnok és kupagyőztes gárdájának színeiben Gergye Roland, Dömötör Lajos és Lesznyik Károly, a BITT KNRC-Kaposvári Egyetem felnőtt együtteséből pedig Schrauff Júlia és Szarka Vivien adott ajándékot a fiataloknak.

― Sokkal jobb érzés, hogy én lephetem meg a gyerekeket, mint amikor annak idején még én kaptam Mikulás-napi ajándékokat ― jegyezte meg Gergye Roland.

A két BITT-es lány ezek után még a Honvéd utcai általános iskolában a KASI egyik mini csapatának tagjait is meglátogatta, a fiúk pedig ugyancsak folytatták körútjukat. Az ötletgazdák több mint száz kaposvári röplabdázónak szereztek örömet néhány óra leforgása alatt.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: mikulás kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr903443790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása