A női NB I alapszakaszának 13. fordulójában a Miskolc hazai pályán mérkőzik a Veszprémmel. A meccs szombaton 17 órakor kezdődik. A házigazda borsodiak győzelemre készülnek.

— Nagyon örülök annak, hogy az elmúlt hetekben hoztuk a kötelező találkozókat, valamennyi riválisunkat megvertük — mondta Toma Sándor, az MVSC edzője. — Ezzel megerősítettük negyedik helyünket a bajnokságban, miközben elléptünk az Újpesttől és a Szolnoktól is. Most az a fő célunk, hogy valamennyi hátralévő mérkőzésünket megnyerjük, ehhez azonban nagyon egységesnek kell lennünk! Számunkra figyelmeztető jel, hogy a Veszprém legutóbb idegenben bizonyult jobbnak az Újpestnél, vagyis a dunántúliak jó formában vannak. Saját magunkról ugyanezt jelenthetem, ráadásul mellettünk szól, hogy korábban vendégként három-kettőre nyertünk Veszprémben, így a szombati összecsapásnak is mi vagyunk a favoritjai. Ami a játékelemeket illeti: ellenfeleinket eddig határozott nyitásokkal fogtuk meg és bízom abban, hogy most sem lesz másképp. Ha jól koncentrálunk és a mezőnyben közönségszórakoztató játékkal rukkolunk ki, a publikum ismét minket fog majd ünnepelni.

Két kerettagról az edző külön is említést tett.

— Ez a levelezősök hete volt nálunk, Szabó Barbara és Rédei Liána egyaránt a TF-en intézte dolgait. Mindketten vizsgáztak, bemutatásokon vettek részt és zárthelyit írtak, ezért több edzést is kihagytak, ennek ellenére természetesen pályára lépnek a Veszprém ellen.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság veszprém miskolc röplabda nb1 mvsc vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr433431676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása