Játszmaveszteség nélkül utazhatott haza Debrecenből a Kalo-Méh-Kecskeméti SE férficsapata, amely az NB I alapszakaszában, a 12. forduló keretében lépett pályára a hajdúsági megyeszékhelyen. Gyurkó Sándor edző bosszús Csoma Krisztián betegsége miatt, és szerinte a vasárnapi teljesítmény kevés lesz a Kaposvár ellen.

— Mindenképpen óriási érvágás nekünk, hogy Csoma Krisztián megbetegedett, harminckilenc-fokos lázzal ment be tegnap az ügyeletre — mesélte Gyurkó Sándor, a Kecskemét edzője. — Nem is utazott velünk Debrecenbe, Szappanos Máté játszott helyette, és meg is állta a helyét, ezzel nincs is probléma. Vasárnap viszont otthon a Kaposvár ellen játszunk rangadót, és jó lett volna, ha a komplett kezdőcsapat tudott volna felállni. Az első játszmában teljes mértékben megvalósították a fiúk az elképzeléseket, hiszen 25:13-ra nyertünk. A másodikban viszont javult az ellenfél, sokkal kevesebbet rontott, ezért alakult ki szorosabb eredmény, de igazándiból idegeskedni akkor sem kellett. A harmadik játszmában már Csányi Dánielt és Hatvany Zsoltot is a pályára tudtam küldeni, és azt mondhatom, hogy ezt a menetet is megnyugtatóan sikerült nyernünk. Az volt a baj ezzel a mérkőzéssel, hogy nem igazán kellett megdolgoznunk a pontokért, mert a Debrecen sokat hibázott. Ez egy kicsit úgy hatott a játékosokra, hogy egy picit leültek, és mi is többet rontottunk. Ez olyan, mintha magyarázkodnék egy három-nullás győzelem után, pedig nem kellene, de úgy gondolom, hogy ez kevés lesz a Kaposvár ellen, tehát mindenképpen ezeket a hibázási szakaszokat szűkebbre kell vennünk. Az nem fog már beleférni, hogy három-négy pontokat hibázzunk egymás után.

NB I, férfiak, alapszakasz, 12. forduló
Debreceni EAC — Kalo-Méh-Kecskeméti SE 0:3 (—13, —21, —18)

(forrás: kesport.hu)

Címkék: bajnokság debrecen kecskemét röplabda nb1 deac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr333418025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása