Bizonyára már mindenkinek nagyon hiányzott egy jó kis duplaforduló a női bajnokságban! Hát itt van! Az NB I alapszakaszának 11. fordulója csütörtökön kezdődik egy mérkőzéssel, a többi találkozót pénteken rendezik. Különösebb rangadó nem várható, de a veszprémiek a közelmúltban bizonyították, hogy a papírforma olykor egyáltalán nem számít! A Vasas újra Pozsonyba megy. Előzetes!

NB I, nők, alapszakasz, 11. forduló

PALOTA RSC — ÚJPESTI TE
(november 24. csütörtök, 18 óra)
Nagy mázlija van az Újpestnek, amely legutóbb kiábrándító és meglepő vereséget szenvedett hazai pályán a Veszprémtől. Az UTE ugyanis a lehető legideálisabb ellenféllel, a nyeretlenül sereghajtó Palotával szemben javíthat, és szemernyi kétségünk sem lehet afelől, hogy javítani is fog.

Tippünk 0:3

TATABÁNYAI VOLÁN SE — BUDAPEST SE-FKF ZRT.
(november 25. péntek, 16 óra)
A Palota megverése után újabb sima meccs előtt áll a veretlenül listavezető BSE, a Volán reális célja pusztán a tisztes helytállás lehet.

Tippünk 0:3

BITT KNRC-KAPOSVÁRI EGYETEM — TFSE-KRA
(november 25. péntek, 17 óra)
Vérbeli alsóházi rangadó! A kaposváriak néhányszor már felvillantották tehetségüket és tudásukat, például legutóbb, Miskolcon is, ahol nyertek egy szettet. Bár a három győzelemmel rendelkező somogyiak lesznek otthon, a meccs esélyesének így is a rutinosabb játékosokból álló fővárosiak számítanak, de meglepetést szimatolunk!

Tippünk 3:2

VESZPRÉMI EGYETEMI SC — TEVA-GÖDÖLLŐI RC
(november 25. péntek, 17 óra 30 perc)
Sok-sok papírforma-eredmény után végre egy nagy meglepetés a bajnokságban: a VESC újpesti sikerének jelentős visszhangja volt! A veszprémiek szerdán is a fővárosban jártak, tartalékos összeállításban simán kikaptak a Vasastól. Hazai környezetben akár még veszélyesek is lehetnének a Gödöllőre, de tartunk tőle, hogy a játékosoknak sok lesz ez a sorozatterhelés, mert egyáltalán nincsenek hozzászokva. Ha a Gödöllő úgy játszik, mint a Budai XI SE otthonában, bajnoki meccsen, akkor gondjai lehetnek. Ha valós tudásuk szerint teljesítenek a vendégek, és a bakonyiak is hozzák újpesti formájukat, komoly összecsapás is kerekedhet a találkozóból!

Tippünk 1:3

BUDAI XI SE — ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI
(november 25. péntek, 18 óra)
A budaiak hazai pályán alaposan megszorongatták a Gödöllőt, bajnoki meccsen, korábban pedig Újpesten nyertek szettet. Igen ám, de azóta a Gödöllő elleni Magyar Kupa-párharc meccseit, illetve a békéscsabai bajnokit is nagyon simán elbukta a fővárosi kiscsapat. A Miskolc egyre jobb formát mutat, a kupában a Szolnok otthonában is magabiztosan győzött, így Budapestre is esélyesként érkezik.

Tippünk 1:3

SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI — BÉKÉSCSABAI RSE
(november 25. péntek, 18 óra)
Ebből akár még rangadó is lehet... Alapvetően természetesen a vendégek az esélyesek, hiszen a korábbi NB I-ből érkezett csapatokat eddig minden alkalommal magabiztosan verték. A Szolnok otthonában azonban senki nem mehet biztosra!

Tippünk 0:3

Közép-európai Liga, nők, alapszakasz, a 20. fordulóból előrehozott mérkőzés

SLAVIA EU BRATISLAVA (szlovák) — VASAS-ÓBUDA-HOFEKA
(november 26. szombat, 18 óra)
Az eddigi eredmények és a játékoskeretek erőssége alapján szoros meccsre van kilátás! A magyar csapat továbbra is az első győzelméért küzd, a pozsonyiak viszont már hazai környezetben és idegenben is nyertek.

Tippünk 3:2

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1 közép európai liga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr443408801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása