Újra pályára léptek a kaposvári pedagógusok. A hagyományos toponári röplabdakupára ezúttal négy csapat nevezett, és a címvédő Kisfaludy szerezte meg az első helyet az Eötvös és a házigazdák előtt.

Az idei pedagógus röplabdakupa négy résztvevő csapata két pályán játszott egymással mérkőzéseket. Mindenki összecsapott mindenkivel, így hat találkozó után dőlt el a végső helyezések sorsa.

— Minden évben megjelenünk ezen a tornán. Jó a hangulata a versenynek. A csapatunkról most is csak szuperlatívuszokban beszélhetek. A Gépész ellen most szeretnénk nyerni, ez a tavalyi meccs visszavágója, gondolom, ők is szeretnének nyerni, de majd meglátjuk — mondta a Táncsics gimnázium tanára, Horváth Tibor.

A két angoltanárral megerősített Táncsics megverte a Gépészt, de végül, a körbeverések miatt meg kellett elégednie a negyedik hellyel. A Kisfaludy az idén is szép reményekkel érkezett a toponári iskolába.

— Címvédőként jöttünk ide a Kisfaludyval. A csapatot nem volt nehéz összerakni, mert péntekenként játszunk. Van stabil hat főnk, ide pedig négy kell, így tudunk folyamatosan váltani. Bízunk benne, hogy hazavisszük a kupát, a főnökünk azt az utasítást adta, hogy kéri vissza a polcára, úgyhogy muszáj mindent megtennünk — mondta a Kisfaludy iskola tanára, Meggyes József.

A csapat végül három győzelemmel elhódította az első helyet az Eötvös és a házigazda Toponár előtt.

— A legjobb a hangulat! A színvonal néha hagy némi kívánnivalót maga után, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy jól érezzük magunkat és mozogjunk egész nap — mondta a toponári általános iskola tanára, Nagy György.

A torna tehát elérte célját, ráadásul mindegyik csapat nyert legalább egy mérkőzést.

A végeredmény
1. Kisfaludy utcai Tagiskola
2. Eötvös Lóránd Műszaki Szakközépiskola (Gépész)
3. Toponári Tagiskola
4. Táncsics Mihály Gimnázium

Így látják a győztesek! Kattints ide, és olvasd el Meggyes József blogbejegyzését!

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr743406998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása