Erről még bizonyára sokáig fogunk beszélni: a Veszprémi Egyetemi SC 3:2-re győzött az Újpesti TE otthonában a női NB I alapszakaszának tízedik fordulójában!

Bátor támadásokkal és jó nyitásokkal kezdett a VESC, és végig vezetve húzta be az első játszmát. A folytatásban észhez tért az UTE, és bár jól mezőnyözött a Veszprém és remekül sáncolt, ennek dacára egalizált a házigazda. A harmadik játékrész megint a Veszprémé lett: a kissé nagyképű fővárosi együttes nem találta a jól mozgó bakonyiak játékának ellenszerét. A negyedik felvonásban megint a hazaiak voltak kezdeményezőbbek, de látszott, hogy a fáradó VESC inkább feladta a szettet, és rápihent a döntő ötödik felvonásra.

Az utolsó játszma óriási küzdelmet hozott, mindegyik fél csakis a biztos megoldásokat választotta. Az UTE 14:13-nál meccslabdához jutott, amit hárított a VESC, és ezt követően két jó nyitással meglepetésre megszerezte a győzelmet! Fantasztikus akarat, maximális hozzáállás, remek játék! A VESC minden dicséretet megérdemel.

Katona Péter,
a Veszprém edzője: — Nagy akarattal, jól játszott mindenki. Gratulálok a lányoknak. Nagyon meglepő játékot nyújtottunk. Szerintem az ellenfél is rácsodálkozott, és nem is értette egy darabig. Nem erre számított! Nagyon jól ütöttünk, nagyon jól fogadtunk és a szélsők is kiválóak voltak. Nagyon izgalmas, szoros mérkőzés volt. Mindenkivel maximálisan meg vagyok elégedve.

NB I, nők, alapszakasz, 10. forduló

Újpesti TE — Veszprémi Egyetemi SC 2:3 (—23, 21, —19, 10, —15)

Újpest, 100 néző. Játékvezetők: Tillmann, Donkó
UTE: Grózer A., Kovács T., Kapuvári, Battlay, Czakó, Kotlárik. Csere: Hadnagy R. (liberó), Mester, Szombathelyi K. Edző: Deme Gábor
VESC: Tobak, Környei, Telek, Szelle, Földesi, Jezerniczki. Csere: Pintér (liberó), Varga, Dordzsceren, Molnár. Edző: Katona Péter

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság veszprém röplabda ute újpest nb1 vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr373402160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ujpester 2011.11.21. 22:35:12

Az UTE összeállítása helyesen: Grózer;Kovács;Kapuvári;Battlay;Czakó;Kotlárik; cs:Hadnagy R.(libero); Mester;Szombathelyi

krájsz 2011.11.22. 07:43:11

Nem mindegy... Kotlárik Zsaninak viszont nagy gratuláció! Vajon a cikkben szereplő összeállítás honnan van??

Rodics · http://hunvolley.blog.hu 2011.11.22. 08:19:20

@krájsz: Na már most melyik része onnan van?? :)))
süti beállítások módosítása