Olaszországi próbajátékra kapott meghívást Kaszap Tamás. A Fino-Kaposvár válogatott feladója az itáliai élvonalban szereplő Montichiari vendégszeretetét élvezte a héten.

A 20 éves, két méter magas feladó, aki 2007 óta tagja a kaposvári együttesnek, négy napot töltött el az észak-olaszországi egyesületnél. Összesen nyolc edzésen vett részt, így közelebbről is megismerkedhetett a csapat tagjaival és képességeivel. Kaszap Tamás elmondta: elégedettek voltak vele, és abban maradtak, hogy a jövőben is tartják a kapcsolatot. Ha minden jól alakul, akár már a következő szezonban a világ legerősebb bajnokságába igazolhat a fiatal magyar tehetség. A Montichiari egyébként nem ismeretlen a magyar röplabdázók előtt: korábban Mészáros Dömötör és Veres Péter is ütötte itt a labdát.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: olasz olaszország röplabda kaszap

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr243394481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása