Az aranyérmes Kaposvár, az ezüstös Kecskemét után szombaton a tavalyi bajnokság bronzérmese, a Dunaferr SE lesz a Sümegi RE vendége a férfi NB I alapszakaszának 11. fordulójában.

A sümegiek bátor, harcos játékot mutattak a múlt héten a Kecskemét ellen, és csak a balszerencsén múlt, hogy az első játszmát nem csípték el az ezüstérmes elől.

— Az utóbbi két hétben hazánk két legjobb csapatával szemben akadtak remek pillanataink, azonban továbbra is rendkívül hullámzóan teljesítünk. Remélem, sikerül úrrá lennünk ezen az ingadozáson, és kiegyenlítettebb játékot mutatunk a Dunaferr SE ellen — összegzett Fehér Tibor, a Sümegi RE szakvezetője.

A tréner hozzátette, az újvárosiak elleni bajnoki kitűnő alkalom lehet arra, hogy felmérje a csapat, hol is tart, miben kell még javulni, a játék mely elemét kell pontosítani.

— Szeretnénk meglepni ellenfelünket, és ebben nagy segítségünkre lehetnek a lelkes szurkolók. A drukkerek előtt le a kalappal, hiszen minden mérkőzésen fantasztikus hangulatot varázsolnak, és valamennyi ellenfelünk ámulattal beszél a Sümegen tapasztaltakról, a szakértő és szépszámú nézőseregről.

A dunaújvárosiak edzője, Tomanóczy Tibor elmondta, a bajnokság alapszakaszának eddigi eredményei alapján mindenképpen győzni szeretnének Sümegen, és az előző fordulóban a Szolnok ellen mutatott mentalitást szeretné viszontlátni tanítványain.

A Sümeg jelenleg két győzelemmel kilencedik a tabellán, riválisa pedig ötödik, hat sikerrel. Az összecsapás szombaton 17 órakor kezdődik.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság dunaújváros röplabda nb1 sümeg dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr813394737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása