A női NB I-ben továbbra is szünet van, de egy Magyar Kupa-meccs erre a hétvégére is jut, nem beszélve a férfi élvonal alapszakaszának kilencedik fordulójáról, amelyben a Kazincbarcika a MAFC otthonába látogat! Előzetes!

Magyar Kupa, nők, 1. forduló, visszavágó

ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI — SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI

(november 6. vasárnap, 17 óra)
Az illem azt diktálja, hogy ismét a hölgyekkel kezdjük a hétvégi meccsek felsorolását. Talán nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, a továbbjutás már az első mérkőzésen eldőlt. A második összecsapást persze muszáj lejátszani, és miért ne jöhetne össze egy tétnélküli, felszabadult örömjáték, amelyen a máskor kevesebb lehetőséghez jutók is szerepet kaphatnak! Toma Sándor véleménye ide kattintva, Leidgeb Noémi véleménye pedig ide kattintva olvasható!

Tippünk 3:1

Az első mérkőzésen: Szolnok—Miskolc 0:3

NB I, férfiak, alapszakasz, 9. forduló

CSEPEL — DUNAFERR SE
(november 5. szombat, 17 óra)
Nem voltak maradéktalanul elégedettek a csepeliek az előző fordulóban, mert Kecskeméten jól helytálltak ugyan, de akár egy szettet is elcsíphettek volna! Jó játékkal erre most hazai környezetben a Dunaferr ellen is bőven lesz esélyük! Jobb csapat a dunaújvárosi, de kitartással és stabil játékkal zavarba hozható...

Tippünk 1:3

MAFC-BME-MAPEI — VEGYÉSZ RC-KAZINCBARCIKA
(november 6. vasárnap, 16 óra)
A forduló nagy rangadójára ugyanaz igaz, mint az egy héttel korábbi Dunaferr—MAFC (3:2), illetve Kazincbarcika—Dág (3:1) meccsre, vagyis nagyjából azonos szintű csapatok csatája lesz! Az alacsony, szűk terem mindenképpen közös nevező a fővárosiak és a borsodiak esetében, tehát ebből nem igazán tud előnyt kovácsolni a házigazda, amely legutóbb majdnem egy hónapja, október 9-én nyert bajnoki meccset, azóta háromszor vesztett (a Kaposvár, a Kecskemét és a Dunaferr ellen)! Érdeklődésünkre Vocskó György vezetőedző röviden és sejtelmesen azt mondta, csapata olyan lesz ezen a meccsen, mint a kökörcsin! Hogy mire gondol pontosan, azt nem tudjuk... Az biztos, hogy a kökörcsin lágyszárú, évelő, selymesen-borzas növény. Levelei tőrózsásak, csak a virágok elnyílta után jelennek meg. Két- vagy háromszorosan szárnyalt levelei szálas-lándzsásak. Virágai bókolók. A terméskék bibeszála tollas. Aki nem hiszi, járjon utána, mi speciel pontosan ezt fogjuk tenni, ugyanis a rangadóról helyszíni tudósításban számolunk be!

Tippünk 3:2

SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI — KALO-MÉH-KECSKEMÉTI SE
(november 6. vasárnap, 16 óra)
Nagy falat a Szolnok számára a Kecskemét, de Gulyás Ferenc edző együttesében van annyi tartás és küzdőképesség, hogy hazai pályán elkerülje a nagy verést!

Tippünk 0:3

SÜMEGI RE — FINO-KAPOSVÁR
(november 6. vasárnap, 16 óra)
Ha becsvágyó és elszánt lesz a Sümeg minden játékosa, szépen helytállhat a bakonyi legénység! Egyénileg nem rossz játékosokról van szó, akik ezt most a legjobb magyar klubcsapat ellen bizonyíthatják. A szoros játszmaeredmények már sikernek számítanának hazai szempontból, egy szett megnyeréséről nem is beszélve! Akár utóbbi is összejöhet, ha maximális összpontosítással és odaadással vetik magukat a küzdelembe a sümegiek, akik teljes kerettel fogadják a bajnokot. Ha a házigazda megadja magát, könnyen mészárlás lehet a vége... Fehér Tibor véleményét ide kattintva elolvashatják!

Tippünk 1:3

NYÍREGYHÁZI FRK — DEBRECENI EAC
(november 6. vasárnap, 17 óra)
Abszolút alsóházi rangadó, amelyen a nyeretlen debrecenieknek el kellene kezdeniük gyűjtögetni a pontokat, ha valahogy el akarnak kerülni az utolsó helyről. A DEAC az elmúlt években mindig produkált váratlan eredményeket. Hazai pályán mindenképpen az acélosabb Nyíregyháza az esélyes, a hajdúságiak pontszerzése meglepetés lenne...

Tippünk 3:0

Szabadnapos: Dági KSE

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda magyar kupa nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr783353588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása