Egy kupameccs a kakukktojás!

 2011.10.28. 18:32

A női válogatott edzőtáborozása miatt szünetel a bajnokság, a hétvégén csak a férfi NB I alapszakaszában rendeznek mérkőzéseket. A kivételt egy Magyar Kupa-meccs jelenti, nem is akármilyen, igazi rangadó! Előzetes!

Magyar Kupa, nők, 1. forduló, 1. mérkőzés

ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI — SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI

(október 29. szombat, 16 óra)
A hölgyeké az elsőbbség, kezdjük a hétvégi programajánlónkat ezzel a kupameccsel! A párharc első felvonását Miskolcon rendezik, ez a szolnokiaknak mindenképpen kedvező, hiszen most nincsenek győzelmi kényszerben, elegendő lehet két, vagy akár egy szettet nyerni számukra! Persze, ezt könnyű mondani, de annál nehezebb véghezvinni! A Szolnoknak a bajnoki alapszakasz első fordulójában nem is sikerült (3:0), de említhetnénk a veretlenül listavezető BSE-t, amely csak 3:2-re tudott nyerni Miskolcon (0:2-ről), vagy a Gödöllőt, amely 3:1-re kikapott!

Tippünk 3:1

SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI — ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI
(október 29. szombat, 16 óra)
A hölgyeké az elsőbbség, kezdjük a hétvégi programajánlónkat ezzel a kupameccsel! A párharc első felvonását Szolnokon rendezik, ez a miskolciaknak mindenképpen kedvező, hiszen most nincsenek győzelmi kényszerben, elegendő lehet két, vagy akár egy szettet nyerni számukra! Persze, ezt könnyű mondani, de nem biztos, hogy véghezvinni is ilyen könnyű, hiszen a bajnokságban a Kaposvár, a Veszprém és a Tatabánya is kikapott Szolnokon!

Tippünk 2:3

NB I, férfiak, alapszakasz, 8. forduló

FINO-KAPOSVÁR — SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI

(október 29. szombat, 14 óra 30 perc)
A szolnoki női csapatnak nem lesz könnyű dolga Miskolcon, de a férfiak még nehezebb feladat előtt állnak, hiszen a címvédő Kaposvár otthonába látogatnak. A Szolnok legutóbb a Debrecen ellen nyert, ezzel némileg feledtette a nyíregyházi vereséget, de a veretlen somogyiak otthonában, szokatlan időpontban kezdődő meccsen a reális cél csak a tisztes helytállás lehet.

Tippünk 3:0

DUNAFERR SE — MAFC-BME-MAPEI

(október 29. szombat, 16 óra 30 perc)
A forduló egyik nagy rangadója, amelynek kimenetele nehezen megjósolható. Mindketten kikaptak a Kaposvártól és a Kecskeméttől, a Dunaferr ezenkívül a Dág otthonában is vesztett, a Kazincbarcikát viszont legyőzte. Nagyjából azonos erősségű együttesekről van szó, amelyek minden bizonnyal nagyokat fognak csatázni ebben a bajnokságban, egyáltalán nem mindegy tehát, hogyan osztoznak meg a pontokon szezonbeli első összecsapásukon. A hazai környezet miatt a Dunaferr a meccs esélyese, de amennyiben a fővárosiak a két nagycsapat elleni vereségek után ismét össze tudják rakni a játékukat, és képesek lesznek végig összpontosítani, nem lehetetlen, hogy meglepetést okoznak!

Tippünk 3:2

KALO-MÉH-KECSKEMÉTI SE — CSEPEL

(október 29. szombat, 17 óra)
Ami igaz volt a Szolnok kaposvári vendégjátékára, az igaz ebben az esetben is: a Csepel tiszta lelkiismerettel távozhat Kecskemétről, ha tisztesen helytáll, és minden szettben megpróbálja megnehezíteni az alföldiek dolgát. A hazaiaknál pályára kerülhetnek azok a fiatalok is, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak.

Tippünk 3:0

VEGYÉSZ RC-KAZINCBARCIKA — DÁGI KSE

(október 29. szombat, 17 óra 30 perc)
A játéknap másik nagy rangadója! Arról persze a két csapatnak kell gondoskodnia, hogy tényleg legyen, de előzetesen úgy tűnik, hogy minden adott ehhez. Eddigi szereplésük felemás, mérlegük már nem makulátlan, ugyanakkor mindketten véghezvittek már egy-egy bravúrt: a Kazincbarcika legyőzte a Kecskemétet, a Dág pedig győzött a Dunaferr ellen. A hazai pálya előnyében bízhatnak a borsodiak, de a kistelepülés csarnoka nem különbözik jelentősen a kazincbarcikaitól, és a hangulat mindkét helyen kiváló szokott lenni, a vendégek tehát biztosan nem lesznek megilletődve...

Tippünk 3:2

DEBRECENI EAC — SÜMEGI RE

(október 29. szombat, 18 óra)
A maga nemében ez is rangadónak ígérkezik, méghozzá alsóházinak! Nem véletlenül figyelmeztette játékosait Fehér Tibor, a Sümeg edzője: meg ne próbálják félvállról venni a hajdúsági kirándulást, mert könnyen ráfázhatnak! Ez bizony így van, a némileg tartalékos bakonyiak esélyesként utaznak a nyeretlen sereghajtóhoz, de a DEAC nyilván nem teszi meg azt a szívességet, hogy magától elveszti a meccset. Azt a sümegieknek kell megnyerniük!

Tippünk 2:3

Szabadnapos: Nyíregyházi FRK

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr443336748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gnocci 2011.10.28. 21:31:22

Női magyar kupa mérkőzes 1 felvonás: Szolnok 16 óra,még mielőtt vki miskolcra indulna!Remélem a birok szolnokra jönnek fujni!!A tipp igy most nekünk kedvez!!Hajra szolnok!!!
süti beállítások módosítása