Lassan tíz éve lehelt újra életet a Békés Megyei Röplabda Szövetség új elnöksége az amatőr megyei bajnokságba. Azóta minden évben rengeteg csapat érkezik a versenysorozatra a megyéből, a megyén kívülről, de még a határon túlról is.

Az idei évben a férfiaknak öt, míg a hölgyeknek hat tornát szerveznek. Minden fordulóra külön-külön kell nevezni. Az etapok után a legjobb megyei csapatok kapnak meghívást az áprilisi döntőbe, ahol az elért eredmények alapján kerülnek besorolásra, kiemelésre.

Az elmúlt évekhez képest nem csak a megyei csapatoknak szervez a megyei szövetség döntőt, hanem a megyén kívülieknek is, ahol a legjobb csapatok versenyeznek majd. Az elmúlt évek hagyományaihoz híven október 23-án a gyomaendrődi Hármas-Kőrös Kupával kezdődik a bajnokság.

Már az első fordulóban komoly csata várható, hiszen a megyeieken kívül a sokszoros győztes Szeged valamint a mindig veszélyes Arad, és a Temesvár is parkettre lép. Nagy kérdés, hogy a rekord-győztes Sarkadi DDR és a Perpetuum Mobile meg tudja-e védeni a bajnoki címét.

Hármas-Kőrös Amatőr Női- és Férfi Röplabda Torna
A verseny rendezője: Sánc Röplabda Sportclub
Ideje: 2011. október 23. vasárnap, 9 órától
Helye: Gyomaendrőd, Városi Sportcsarnok (Szabadság tér 1.)

Címkék: röplabda regionális békés

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr993316947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása