A Gödöllőt legyőző Miskolc békéscsabai vendégjátéka tekinthető a nyolcadik forduló rangadójának a női NB I alapszakaszában. A Palota ezúttal a TF otthonában gyűjtheti be első sikerét. A csapatok az egyhónapos válogatott-szünet előtt pénteken nekirugaszkodnak egy újabb duplázó-hétvégének. Előzetes!

NB I, nők, alapszakasz, 8. forduló

Az Újpesti TE — Budai XI SE (3:1) mérkőzést kedden rendezték. A találkozó helyszíni tudósítása ide kattintva olvasható!

TFSE-KRA — PALOTA RSC
(október 21. péntek, 17 óra)
Szeretnénk azt írni, hogy egy jó kis fővárosi, alsóházi rangadóra van kilátás, de a Palota gyengélkedését elnézve ezen a péntek délutánon bizony a hazaiak az esélyesek.

Tippünk 3:1

BITT KNRC-KAPOSVÁRI EGYETEM — TEVA-GÖDÖLLŐI RC

(október 21. péntek, 17 óra)
A mezőny legkiismerhetetlenebb csapata a Gödöllő, amely majdnem mindig akkor győz, és akkor veszít, amikor az ember nem számít rá! Most a gödöllőiek sikerére számítunk, és ez minden bizonnyal be is fog jönni, hiszen a Kaposvár nem Miskolc...

Tippünk 0:3

BSE — SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI

(október 21. péntek, 18 óra)
Eddig mindkét csapat remekel és rangadókat nyer, a maga szintjén, és mindkét együttes a mezőny üde színfoltjának számít. Az erőviszonyok reálisan egyértelmű hazai sikert sejtetnek...

Tippünk 3:1

BÉKÉSCSABAI RSE — ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI

(október 21. péntek, 18 óra)

Az elmúlt hétvége hőse a Gödöllőt 3:1-re legyőző Miskolc volt! A borsodiak a nagy siker hatására önbizalommal felvértezve mehetnek Békéscsabára, ahol szintén nehéz feladat vár rájuk, de újra bizonyíthatják ragyogó képességeiket!

Tippünk 3:2

TATABÁNYAI VOLÁN SE — VESZPRÉMI EGYETEMI SC

(október 21. péntek, 18 óra 30 perc)

Bár veszprémi részről több idegenbeli vereség előtt elhangzott már, hogy kötelező győzelem előtt áll a csapat, a nyeretlen Tatabánya otthonában tényleg nem engedhetnek meg maguknak botlást a bakonyiak!

Tippünk 1:3

Közép-európai Liga, nők, alapszakasz, 4. forduló

VK DOPRASTAV BRATISLAVA (szlovák) — VASAS-ÓBUDA-HOFEKA

(október 23. vasárnap, 16 óra)
Pozsonyban tölti a nemzeti ünnepet a Vasas, amely az — elvileg — gyengébbik szlovák csapathoz látogat. Bár azt sosem lehet határozottan eldönteni, hogy a két Bratislava közül melyik az erősebb, jelenleg a Slavia EU a címvédő, a Doprastav pedig az ezüstérmes a bajnokságban. Érdekesség, hogy a pozsonyiaknak ez lesz az első meccsük a nemzetközi sorozatban. Ismert szlovák játékosok, illetve egy cseh és egy amerikai légós alkotják a csapatot, amely hazai pályán feltétlenül esélyesnek számít.

Tippünk 3:1

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr483317985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása