A közelmúltban meccsről-meccsre egyre jobban szerepelt a Szolnoki Főiskola RK-SI férficsapata, aztán az NB I alapszakaszának hatodik fordulójában némi meglepetésre 3:0-ra kikapott a Nyíregyházi FRK otthonában! A szabolcsiaknak ez volt az első sikerük a jelenlegi szezonban.

Megszerezte első győzelmét a Nyíregyháza élvonalbeli férficsapata, amely a Szolnokot múlta felül hazai pályán, a Bujtosi Szabadidőcsarnokban. Noha az első és a második szett szoros küzdelmet sejtet, a házigazda mindvégig vezetett. Az ellenfél kapaszkodott, de többre nem jutott. A harmadik játszmában még inkább kidomborodott a két gárda közötti pillanatnyi különbség. Pampuch Csaba sorozatos ászaival 11:1-re megugrott a hazai legénység, amelyben Berkes Zoltán és Tolnai József is jeleskedett, innen pedig nem volt visszaút a vendégek számára. Az NYFRK biztosan nyert, és megkezdte a felzárkózást a táblázaton.

Az előzetesen nyerhetőnek vélt mérkőzésen gyenge játékkal rukkolt elő a szolnoki csapat. Amíg a Sümeg elleni találkozó fontos pillanataiban remekül összpontosítottak a játékosok, addig a szabolcsi megyeszékhelyen egymást érték a hullámvölgyek. Mindhárom játszmában futni kényszerültek az eredmény után, majd amikor utolérték a riválist, bosszantó egyéni hibáik meggátolták őket a fordításban.

Gulyás Ferenc, a Szolnok edzője: — Saját magunkat vertük meg. Ezt a mérkőzést minél hamarabb el kell felejtenünk!

NB I, férfiak, alapszakasz, 6. forduló

Nyíregyházi FRK — Szolnoki Főiskola RK-SI 3:0 (23, 23, 19)

Nyíregyháza, 50 néző. Játékvezetők: Vári, Mezei.
Nyíregyháza: Bugyi, Szilágyi B., Pampuch, Berkes Z., Szabó A., Tolnai. Játékos-edző: Bugyi József
Szolnok: Rása G., Rása A., Kovács S., Szöllősi, Tarjányi, Bodonyi. Csere: Bene (liberó), Bede. Edző: Gulyás Ferenc

(forrás: szon.hu, szoljon.hu)

Címkék: bajnokság nyíregyháza szolnok röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr93314048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása