Hazai pályán játszik szombaton az Albrecht-Miskolci VSC-MISI a női NB I alapszakaszának hetedik fordulójában. A borsodiak vendége 17 órától a jó formában lévő a TEVA-Gödöllői RC lesz.

— Kiváncsiak várom a találkozót — mondta Toma Sándor, a Miskolc edzője. — Az elmúlt hétvégén nem léptünk pályára, szabadnaposak voltunk, ezért a kondicionálás került előtérbe. Folyamatosan gyakoroltuk azokat a technikai elemeket, amelyek szükségesek a minél jobb eredmény eléréséhez. Legutóbb a BSE-vel itthon nagyszerűen játszottunk, sajnálom, hogy a harmadik szettben nem tudtuk a győzelmet kicsikarni. Most hasonló kvalitású együttessel küzdünk, ráadásul vendégeink legalább fél fejjel magasabbak nálunk.

Azzal Toma Sándor is tisztában van, hogy a Gödöllő nagyon komolyan veszi a találkozót, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy diadalmaskodjon Miskolcon.

— Jó anyaggal rendelkeznek, nehéz lesz velük meccselni, mi azonban egyre kombinatívabbak vagyunk, a nyitásfogadásból történő támadásaink viszont olykor kívánni valót hagynak maga után, de remélem, hogy az a rutin, amelyet folyamatosan szerzünk, előbb-utóbb a mezőny valamennyi csapata ellen kamatozik. Most a hazai pálya előnyét kell kihasználnunk. Pető Tamara vírusos beteg volt, valamint Mosonyi Tekla tanulmányi elfoglaltsága miatt nem áll majd rendelkezésemre — zárta szavait a tréner.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság miskolc röplabda gödöllő nb1 mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr123304109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása