Alsó- és felsőházi rangadókkal folytatódik a férfi NB I alapszakasz a hétvégén. Ez lesz a hatodik forduló, amelyben a listavezető MAFC a címvédő Kaposvárhoz látogat, a Dág a Kecskemétet, a Dunaferr pedig a Kazincbarcikát fogadja. Előzetes!

NB I, férfiak, alapszakasz, 6. forduló

DUNAFERR SE — VEGYÉSZ RC-KAZINCBARCIKA

(október 15. szombat, 16 óra 30 perc)
Teli van rangadókkal ez a forduló, rögtön itt az első! Az előző szezonban nagyokat csatázott egymással ez a két együttes a bajnokságban és a kupában is, általában dunaújvárosi sikerrel. Alapvetően most is a Dunaferr győzelmére tippelnénk, de a csapat eddig két rangadót játszott az új idényben, és mindkettőt elvesztette (Kaposvár, Kecskemét), míg a Kazincbarcika a legutóbbi körben legyőzte az alföldieket! A hazai pálya az újvárosiaknak kedvez, de a borsodiak nagyon készülnek, nagyon fogadkoznak, ez kiderül Csizmadia János szavaiból is, ide kattintva! Hajlamosak vagyunk hinni neki...

Tippünk 2:3


DÁGI KSE — KALO-MÉH-KECSKEMÉTI SE
(október 15. szombat, 18 óra)
Na, ez aztán nehéz feladat a javából! A végeredmény megtippelése is, és a két csapat számára a mérkőzés is! A Dág remekül kezdte az idényt, de a legutóbbi meccsen nem tudta megszorongatni a Kaposvárt. A kistelepülés együttesének játékosai nem sokáig szoktak bánkódni ilyesmin, valószínűleg most is gyorsan túltették magukat a vereségen, és nekiesnek a Kecskemétnek! Az alföldiek remekül erősítettek a nyáron, sokan egyértelműen kikiáltották őket bajnokesélyesnek, de már négy pontot is veszettek, kettőt Kaposváron, kettőt Kazincbarcikán, így lassacskán kijelenthető, hogy több vereség nem fér bele! Ha ezzel a hozzáállással lépnek pályára Dágon, még a némileg döcögő csapatjáték sem lehet probléma.

Tippünk 1:3

NYÍREGYHÁZI FRK — SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI

(október 16. vasárnap, 17 óra)
Ez is rangadó, méghozzá alsóházi! A nyíregyháziakról mindig elmondjuk, hogy hazai pályán senki nem mehet ellenük biztosra, és ezt a megállapítást most is igaznak tartjuk! Igen ám, de az egyre jobb formába lendülő Szolnok igazi haditettet vitt véghez az elmúlt fordulóban: úgy győzte le 3:0-ra a közvetlen riválisának számító Sümeget, hogy mindhárom szettet a hajrában fordított a maga javára, és nyert meg egyaránt két ponttal! Jó versenyzők tehát a szolnokiak, így nagyszerű meccsre van kilátás!

Tippünk 2:3

FINO-KAPOSVÁR — MAFC-BME-MAPEI

(október 16. vasárnap, 17 óra)
Aki azt gondolja, hogy ez a párosítás nem rangadó, annak állon itt az összecsapás mottója: a listavezető a címvédő otthonába látogat! Szokatlanul jól kezdte a bajnokságot a MAFC, amely még nem kapott ki, sőt még pontot sem vesztett, és mivel még nem volt szabadnapos, magabiztosan vezeti a tabellát! A somogyiak is remekül rajtoltak, megverték a Kecskemétet, a Dunaferrt, a Kazincbarcikát és a Dágot is, ők tehát — a fővárosiakkal ellentétben — már találkoztak élmezőnybeli riválisokkal is. A mostani meccs pikantériája lesz a Kaszap Tamás, Takács Gergely strandröplabda-páros tagjainak egymás elleni párviadala, és egyébként maga a meccs is kellemes vasárnap délutáni szórakozást kínál!

Tippünk 3:1

DEBRECENI EAC — CSEPEL

(október 16. vasárnap, 18 óra)
Itt a nagyszerű alkalom a nyeretlenül sereghajtó Debrecen számára, hogy pontot, vagy pontokat szerezzen. Persze, a hajdúságiaknak nem lesz könnyű dolgok, hiszen a Csepel a legutóbbi fordulóban magabiztosan verte a Nyíregyházát, előtte pedig Sümegen bizonyította, hogy idegenben is képes jó eredmény elérésére.

Tippünk 1:3

Szabadnapos:
Sümegi RE

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr453301552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása