Egymás ellen a Bokor-testvérek!

 2011.10.07. 16:53

A Vegyész RC-Kazincbarcika szombaton a Kalo-Méh-Kecskeméti SE csapatát fogadja a férfi NB I alapszakaszának ötödik fordulójában. A rangadón a hálón keresztül néz majd farkasszemet egymással a Bokor-testvérpár két tagja, Elek és Gábor.

Három győzelemmel kezdte a bajnoki szezont, majd a negyedik fordulóban elszenvedte első vereségét a Vegyész RC-Kazincbarcika, amely legutóbb az NB I legerősebb gárdájának tartott Kaposvár otthonában bukott. De vajon tud-e javítani a hazai környezetben a borsodi együttes a Kecskemét ellen?

— Nagyon remélem, hogy izgalmas meccset játszunk — mondta Dudás András a Vegyész edzője. — A Kecskemét nem sokkal gyengébb a Kaposvárnál, amelyről korábban is úgy vélekedtem, hogy a legerősebb, ráadásul a múlt heti meccsünk előtt tovább erősített. De nem csak a somogyiak, a Kecskemét is új játékos igazolásával készül az egymás elleni mérkőzésünkre. Jelzem, megítélésem szerint így is a második legjobb volt a mezőnyben a játékosállományok tekintetében. Ami minket illet: nekünk az első négybe kellene beférkőznünk, és éppen ezek ellen a csapatok ellen kellene jó eredményeket elérni, mármint a Kaposvár, a Kecskemét és a Dunaújváros. A Kaposvár ellen ugye nem sikerült, de a Kecskemét ellen, hazai környezetben nagyobb esélyünk van egy számunkra kedvező eredmény elérésére.

Mondja ezt úgy Dudás András, hogy a Kecskemét és a Kazincbarcika között a lehetőségek terén jelentős különbség mutatkozik...

— A mi játékoskeretünk szűkösebb, a munka és a tanulás mellett sportolnak a játékosaink, és jóval kevesebb az edzésre szánható idő nálunk, ahol napi egy edzéseket tudunk tartani, ráadásul azon sem mindig tud ott lenni mindenki, ezzel szemben a Kecskemét többnyire napi két edzéssel készül — foglalta össze a legnagyobb különbséget Dudás András. — Tényleg csak az érdesség kedvéért mondom: vannak olyan játékosaink, akik csak csütörtökönként tudnak bekapcsolódni a heti edzésmunkába, mert az egyik Debrecenben, a másik Egerben jár iskolába. De hagyjuk is inkább ezt, szívesebben beszélek arról, hogy amitől ilyen helyzetben tartani lehet, mármint a formaingadozástól, ennek a jeleit nem tapasztaltam a legutóbbi edzéseken. Úgy látom a játékosaink motiváltak és azon lesznek, hogy lelkesedéssel, szívvel tegyenek hozzá egy kis pluszt a játékhoz. A csapatunkból Bokor Eleknek személyes érintettsége is van a mostani meccsen, ugyanis az ellenfél csapatában játszik az öccse, és úgy látom, hogy játékostársai nagyon azon vannak, hogy segítsenek neki ezt a presztízscsatát megnyerni.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság kecskemét röplabda nb1 kazincbarcika vegyész

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr473285721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása