A férfi NB I alapszakaszának ötödik fordulójában szabadnapos lesz a Dunaferr SE, mivel páratlan a résztvevő klubok létszáma. A szünetet kihasználva keményebb edzésekkel készülnek a dunaújvárosiak.

Az első két fordulóban magabiztosan hozták a Nyíregyháza és a Debrecen elleni összecsapásokat, de a Kaposvár elleni hazai, és a Kecskemét elleni idegenbeli mérkőzés vereséggel zárult. Az utóbbi találkozón sérülés miatt le kellett cserélni a dunaújvárosiak feladóját, Tóth Andrást, aki azonban már újra teljes értékű edzésmunkát végezhet.

– Egy szerencsétlen mozdulatnál kaptam a fejemre egy ütést a kecskeméti meccsen – mesélte a remek irányító. – A helyszínen elég rosszul éreztem magam, de szerencsére edzést nem kellett emiatt kihagynom. Ezen a héten keményebb tréningekkel készülünk, hiszen a hétvégén nem lesz bajnoki fordulónk. Jó is ez a kis szünet, mert így a két vereség után össze tudjuk magunkat szedni. Az első két mérkőzésen gyengébb ellenfelekkel találkoztunk, ahol ennek ismeretében magabiztosabban léptünk pályára. A következő két találkozó elején viszont megijedtünk a rutinosabb ellenfelektől. Nagy probléma azonban nincs, fiatal csapatunknak még csiszolódnia kell. Ebben sokat segíthet az elmúlt héten a Veszprémből igazolt Czintula Mihály, akinek a rutinja sokat jelenthet. Ő egy remek csapatember, akire felnézhetnek a fiatalok. A jövő héten itthon játszunk a Kazincbarcika ellen. Ezt a mérkőzést, ha nem is könnyen, de mindenképpen hoznunk kell, hiszen a borsodiak ellen az utóbbi időszakban jól megy a csapatnak.

(forrás: Dunaújvárosi Hírlap)

Címkék: dunaújváros tóth röplabda dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr173281947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása