Lejátszotta első bajnoki mérkőzését az Leeds Carnegie. Tóth Milán és Herczeg Roland együttese a Berndt Attilával megerősödött Team Northrumbiához látogatott.

A rendkívül önkritikus feladó, Tóth Milán exkluzív beszámolója a hunvolley-blog-nak!

Az első szettben a hazaiak rengeteg hibával játszottak, ezt a mi csapatunk remekül ki tudta használni. Jó nyitásokkal és blokkokkal kézben tartottuk az irányítást, és simán nyertünk. A fordulást követően már jobban koncentráltak Berndték, a mi csapatunk pedig egy kicsit visszavett. Egy-két ponttal azonban mindig előttük jártunk, de a szett végén a hazaiak fordítottak, és egyenlítettek.

A harmadik szettben sem éreztem még a négyesütőnket, olyan voltam, mint egy csillagszóró, így a sok rossz feladás meg is bosszulta magát. A negyedik szettben mindkét csapat odarakta magát, ám a bírók figyelme kicsit lankadt, össze-vissza fújták a pontokat, de szerencsére a végjátékba nem szóltak bele, egyenlítettünk. Az ötödik szett három erősen vitatható bírói döntéssel kezdődött, ráadásul mindhárom pontot a hazaiak kapták. Fordulásnál azonban már mi vezettünk, ekkor nekünk kezdtek el fújni a bírók (szerencsére ekkor már kézben tartottuk a mérkőzést). Viszonylag simán, 15:6-ra nyertük az ötödik szettet, így győzelemmel kezdtünk a bajnokságban.

Még a mérkőzés elején megsérült az egyik centerünk, helyén pedig a csereátlónk játszott, nem is rosszul. A játékunk még nem volt az igazi (leginkább az én gyenge teljesítményem miatt), ám remekül hajtottuk egymást, egy pillanatra sem adtuk fel. Berndt végig a pályán volt a Nortrumbiában, ahogyan Herczeg Roland is a Carnegie-ben.

Angol bajnokság, Super 8, alapszakasz, 1. forduló

Férfiak

Team Northumbria — Leeds Carnegie 2:3 (—14, 23, 23, —25, —6)
Nők
Team Northumbria — Leeds Carnegie 0:3 (—13, —20, —16)

Címkék: anglia légió röplabda légiós leeds

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr833260831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása