Az Albrecht-Miskolci VSC-MISI hazai pályán 3:0-ra nyert a Palota RSC ellen a női NB I alapszakaszának harmadik fordulójában. Amikor kellett, összekapták magukat a borsodi lányok, és nem adtak játszmát a vendégeknek. A mérkőzés képgalériája ide kattintva megtekinthető!

A találkozó első játszmájában 7:5-ig tudott partner lenni a Palota, aztán a hazaiaknak volt egy remek periódusuk (16:9). A budapestiek nehezen adták meg magukat, viszont ez csak arra volt elegendő, hogy ne veszítsenek nagy különbséggel (1:0). A második felvonás közepéig néhány rontás mellett pár szép labdamenetet is lehetett látni, leginkább Mosonyi és Leidgeb jóvoltából. 16:13-nál Szajkó Tímea szervái után sorban születtek a miskolci pontok, és mert Szabó Barbara szintén erősnek bizonyult nyitásban, ennek a szettnek el is dőlt a végkimenetele (2:0).

A mérkőzés legizgalmasabb része a harmadik játszma volt, 2:5-nél Toma Sándor rakott rendet csapatánál, amelyben ekkor már szinte mindenki bevetésre került. Az MVSC ki is jött a hullámvölgyből, s bár a fővárosiak kapaszkodtak (15:14, 19:17, 22:20), a végjáték a hazaiaké lett, ami azt jelenti, hogy eddig háromból hármat nyert a Miskolc a bajnokságban, a Palota viszont háromszor vesztett. Folytatás a Miskolc számára szombaton, a rimaszombati tornán, vasárnap pedig Tatabányán, a Palotának pedig vasárnap hazai pályán, a Kaposvár ellen.

NB I, nők, alapszakasz, 3. forduló

Albrecht-Miskolci VSC-MISI — Palota RSC 3:0 (20, 14, 22)

Miskolc, 80 néző. Játékvezetők: Csizmarik, Bodrogi
Miskolc: Rédei, Leidgeb, Szabó B., Oláh, Szajkó, Kovács E. Csere: Nagy (liberó), Csarkó, Mosonyi, Sitkey, Kiss V., Pető. Edző: Toma Sándor
Palota: Soós I., Papp D., Bezsenyi, Péter K., Karácsonyi, Keppel. Csere: Szilágyi (liberó), Kása, Fodor, Lengyel, Nagy. Edző: Balogh Beatrix

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Toma Sándor:
— Nem tudtunk annyi blokkot hozni, mint korábban, de a lányok végig hajtottak, ami dicséretes. Ha nem is nyújtottuk azt teljes mértékben, részben a cserék miatt, mint amire képesek vagyunk, azért formálódik a csapat.
Balogh Beatrix: — Gratulálok a Miskolcnak. Kezdünk egyre jobban összeállni, remélem, rövidesen szettet, és mérkőzést is fogunk nyerni. Nagyon hiányzik Éva néni...

Budai XI SE — Szolnoki Főiskola RK-SI 1:3 (20, —21, —22, —13) Képgaléria itt!

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság miskolc palota röplabda nb1 mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr953252795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása