A somogyi klub elnöksége közleményt adott ki, amelyben kinyilvánította: szeretné, ha minél többen vennénk részt a mérkőzéseken. Egyben köszönik a Kecskemét elleni buzdító szavakat is.

Tisztelt Kaposvári Szurkolók!

A Fino Kaposvári Röplabda Egyesület játékosai, szakmai stábja és elnöksége ezúton szeretné megköszönni minden szurkolónak azt a buzdítást, amelyet az első, Kecskemét elleni mérkőzésen tanúsítottak. Külön köszönetet illeti a B-Középet, amely szokásos lelkesedésével, fanatizmusával megalapozta a jó hangulatot. Fiatal, formálódó csapatunknak hatalmas segítséget jelentett a közönség szeretete, amely a legnehezebb pillanatokban is erőt adott a megújulásra, kritikus helyzetekben a pontszerzésre. Szeretnénk, ha minden hazai mérkőzésen ilyen szép számban lennének jelen a kaposváriak azért a klub elnöksége úgy döntött, hogy ebben a szezonban minden hazai mérkőzést ingyen látogathatnak a szurkolók.

A tavalyi évhez hasonlóan — a Fino-food Kft.-nek köszönhetően — idén is ajándékcsomagokat nyerhetnek a nézők. A csarnokba érkező első száz szurkoló sorszámot kap és közöttük kerülnek kisorsolásra főszponzor által gyártott termékek.

Legyünk ott minél többen a következő hazai mérkőzésen, október 2-án, 17 órakor a Vegyész RC-Kazincbarcika elleni találkozón!

Hajrá Fino, hajrá Kaposvár!

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr23247671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása