Rédei János szót kért, és természetesen kapott, hiszen nagyon vártuk már, hogy a Sümegi RE elnökének véleményét, álláspontját is megismerhessük az edzőkérdésben.

Mint arról a hunvolley.blog folyamatosan beszámolt, a Sümegi RE élvonalbeli férficsapatának vezetői Mészáros Pétert szerették volna edzőnek szerződtetni. Hogy ez végül miért nem jött össze, azzal kapcsolatban sokáig az érintett is csak találgatni tudott.

– Amit Mészáros Péter nyilatkozott, az úgy volt – szögezte le Rédei János. – Alapvetően az volt a tervünk, hogy az utánpótlást megerősítjük, ezért szerettünk volna a gimnáziumba telepíteni egy szakembert. A gyermekszám-csökkenés miatt azonban nem indult el egy osztály, így ez a testnevelő-tanári státusz sem jött össze. Három jelöltünk volt egyébként, Varga István Nyíregyházáról, Járosi János és Mészáros Péter. Úgy döntöttünk, hogy közülük Mészárossal kezdjük meg a tárgyalásokat.

A tatabányai születésű, immár Kaposváron élő tréner ment volna szívesen más, gyengébb feltételekkel is, de sajnos azokat sem tudja teljesíteni a klub ebben a szezonban.

– Amikor ez kiderült, Fehér Tibort kértük meg, hogy segítsen, ő pedig önzetlenül vállalta – folytatta Rédei. – Meg is egyeztünk, a költségei megtérítésének fejében vállalta az edzői munkát. Nagyon sajnáljuk, hogy így alakult, egyben nagyon büszkék és boldogok vagyunk, hiszen Tiborral régóta nagyon jó baráti viszonyban vagyunk.

Eddig munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudtak megegyezni vele, pedig évről évre szóba került az ő sümegi szerepvállalása.

– Nem csak az anyagiak döntöttek Fehér Tibor mellett, de nem mondtunk le arról, hogy egy Mészáros Péter-szintű szakember számára jövőre sikerüljön megteremteni az itteni letelepedése feltételeit, hogy segítse a sümegi röplabdasportot. Fehér Tibor nem régen kezdett dolgozni nálunk, de már most látszik, hogy eredményes lesz a munkája – vélekedett a klubvezető.

Korábbi cikkeink a témában
•    Mészáros Pétert akarják Sümegen!
•    Fehér Tibor irányítja a Sümeg férficsapatát!
•    Fehér Tibor szívesen segít
•    Elvisszeresedett volna Mészáros Péter lába
•    Sümeg: Fehér Tibor marad, a Dág jön

Címkék: mészáros röplabda sümeg rédei

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr783237372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása