Második mérkőzését is könnyedén nyerte a Dunaferr SE férficsapata. A dunaújvárosi együttes Debrecenben vendégszerepelt az NB I alapszakaszának második fordulójában, és magabiztosan győzött, ezúttal is három szettben.

A Nyíregyháza elleni könnyed sikert követően idegenben lépett pályára a Dunaferr SE férficsapata a bajnokság második fordulójában. Tomanóczy Tibor edző fiatal együttese az első találkozóját simán elvesztő Debrecen ellen is esélyesnek számított.

A vendégek már a mérkőzés elején gyorsan meglógtak vetélytársuktól, így az már a találkozó elején kiderült, hogy ha tudja tartani jó formáját a Dunaferr, akkor nem okozhat gondot számára a győzelem megszerzése. Az újvárosiak ugyanis a játék minden elemében a debreceniek fölé nőttek, s végül tízpontos különbséggel be is húzták a nyitófelvonást (15:25).

A térfélcserét követően még nagyobb fölénybe kerültek a látogatók, játékukat ezúttal is elkerülték a komolyabb hullámvölgyek, így a második etap még simábban alakult, mint az előző. A Dunaferr fiataljai esélyt sem adtak a hazaiaknak, így alig háromnegyedórányi játékot követően már kétjátszmás vezetésnek örülhettek (11:25). A harmadik részben már elsősorban a csapat ifjúsági játékosai kaptak lehetőséget a bizonyításra, akik éltek is vele, s bár ez a szett valamivel szorosabban alakult, mint a korábbiak, egy újabb, ezúttal 25:20-as szettel a mérkőzést is behúzták a Dunaferr röplabdázói, akik két mérkőzést követően is hibátlan teljesítménnyel állnak a bajnoki tabella élmezőnyében.

NB I, férfiak, alapszakasz, 2. forduló

Debreceni EAC – Dunaferr SE 0:3 (–15, –11, –20)

(forrás: Dunaújváros Online)

Címkék: debrecen dunaújváros röplabda dunaferr deac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr153237857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása