Széles Petra, a TEVA-Gödöllői RC centere lett az együttes új csapatkapitánya. A jelenlegi keret tagjai közül ő szerepel a legrégebben a csapatban.

– Csapatkapitány lett, méghozzá egyhangú pontozással. Számított rá?
– Néhányan már szavazás előtt mondták, hogy rám fognak szavazni, de nem voltam rá úgy felkészülve, hogy száz százalék, de nagyon jól esett, hogy ilyen egyhangúra sikeredett a szavazás.

– Örömmel vállalja?
– Örömmel! Úgy érzem, hogy eddig is mindig bíztattam a csapatot a pályán, ami ezentúl sem fog változni, néhány pluszfeladat persze társul az eddigiekhez, de úgy gondolom, ha valami nehézség adódna, akkor a többiek is segítenének megoldani.

– Pluszteher egy játékosnak a pályán, hogy egyben ő a csapatkapitány?
– Nem gondolnám, hogy teher lenne bárkinek is hajtani és minimálisan is, de irányítani a csapatot. Inkább a pályán kívüli teendőktől tartok kicsit.

– Menjünk kicsit vissza az időben. Mikor kezdett röplabdázni?
– A sportorvosi igazolásomban 1999-ből való az első pecsét, úgyhogy ez a tizenkettedik évem. Anyukám is röplabdázó volt, valószínűleg ezért választottam ezt a sportot.

– Miért döntött úgy, hogy újabb egy évre aláír Gödöllőre?
– Szeretek Gödöllőn lenni, és nagyon jó társaság verődött össze itt, ez nagymértékben befolyásolt. Az iskola is befolyásoló tényező nálam.

– Más csapat megkereste a nyáron?
– Más csapat is keresett, de mondtam nekik, hogy csak a Gödöllő!

– Milyen a hangulat a csapaton belül? Beilleszkedtek az új játékosok?
– Nagyon jó a hangulat az edzéseken, és azokon kívül is. Nagyon jó kis csapatunk van, nem csak játéktudásban, de emberileg is. Szerencsés, hogy korban nagyon közel vagyunk egymáshoz. Úgy érzem, hogy az új játékosoknak is sikerült a beilleszkedés, de nem hinném, hogy túl nehéz dolguk volt.

– Az első bajnoki elég simára sikeredett. Mire lehet képes a jelenlegi Gödöllő?

– Bármire képesek lehetünk! Több olyan csapat van most, szerintem, amellyel szoros meccseink lesznek, de próbáljuk kihozni magunkból a maximumot, és amikor csak képesek leszünk rá 100 fokon fogunk izzani, ahogy ismerem magunkat.

(forrás: grcvolley.hu)

Címkék: széles röplabda gödöllő

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr793229903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása