Az osztrák ATSC Wildcats Klagenfurt csapatában folytatja pályafutását a feladó, Kriegel Éva. Együttese az előző szezonban bajnoki bronzérmes volt.

Kriegel Éva 1984-ben született Jászberényben. Szülővárosában kezdett röplabdázni, majd Ratimorszky Károly hívására a Vasasba igazolt, aztán az Egyesült Államokba költözött, ahol a Mississippi State University Bulldogs játékosa lett. Miután visszatért Európába, a francia RC Villebon 91 csapatába igazolt. A legutóbbi szezont az Union Stade Francais Saint Cloud együttesénél töltötte, Párizsban, majd Deme Gábor hívására a TEVA-Gödöllői RC feladója lett.

Az ATSC Wildcats Klagenfurt az előző idényben két ponttal az utolsó, tízedik helyen végzett a Közép-európai Liga alapszakaszában, az osztrák bajnokságban pedig bronzérmet nyert.

Címkék: ausztria légió röplabda osztrák légiós klagenfurt kriegel

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr663221597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása